Nøgletal

At være minkavler i Danmark er spændende. Selve produktionen, pelsningen, fodringen og livet med dyrene driver det at være minkavler.
Men der er også den økonomiske del. Gennem årene svinger prisen på mink betydeligt, og vigtigst af alt er, at du som avler eller som kommende avler gør dig klart, hvad  du kan og vil producere skind til – målt i kroner. Hvilken skindpris kan du holde til?

Nedenfor ses udviklingen af prisen på danske skind over årene.

 

DKK pr. skind

 
År Hanner Tæver Gns. Fremstillingspris
2000 253 156 206  
2001 270 148 210  
2002 290 151 221  
2003 236 139 187  
2004 290 173 231  
2005 295 186 240  
2006 378 258 319  
2007 311 169 240  
2008 318 198 258  
2009 232 174 203  
2010 390 283 336  
2011 481 321 401  
2012 612 402 507 305
2013 731 469 599 345
2014 340 308 324 315
2015 462 315 387 318
Gns. 368 241 304  


Kilde: Business Check Mink

 

Ud fra ovenstående kan det ses, at det ikke er helt ved siden af at forvente en skindpris på 300 kr. pr. skind – når vi ser nogle år tilbage.
Det fremgår også, hvad fremstillingsprisen er – altså hvilken pris kan skindet fremstilles til, når der ses på omkostningerne, der er forbundet med at producere skindet.

Kontakt os

Få et godt råd fra en af vores rådgivere

Erik Toft Klausen Driftsøkonom 76602176 25579831
Erik Toft Klausen

Aktuelle arrangementer

BILLUND - Summax for nybegyndere
BILLUND - Summax for nybegyndere 26-09-2018 kl. 9:30

Gratis informationsmøde. Hør om de nye papirløse løsninger …

HOLSTEBRO - Summax for nybegyndere
HOLSTEBRO - Summax for nybegyndere 26-09-2018 kl. 19:00

Gratis informationsmøde. Hør om de nye papirløse løsninger …

HERNING – Investeringsaften
HERNING – Investeringsaften 02-10-2018 kl. 16:00

SAGRO Finans & Formue inviterer til investeringsaften med sk…

Cookie- og privatlivspolitik på www.sagro.dk

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på sagro.dk og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på sagro.dk accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Jeg accepterer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Hold dig opdateret med SAGROs nyhedsbrev.
Du får information om præcis de emner, der interesserer dig.

Hvad siger du ja til?
Jeg ønsker ikke at se denne popup længere