ESBJERG - Sprøjteopfølgningskursus 20. november 2019 - Grovfoder

Opfølgningskurser for sprøjteførere - tema om grovfoder

(AMU kode 48175)

Er det mere 4 år siden, du sidst har været på opfølgningskursus, eller sprøjter du ikke selv, men vil gerne købe pesticider til din virksomhed til næste vækstsæson? Så skal du på kursus. Kurserne afvikles i samarbejde med Dalum Landbrugsskole som AMU-kurser med mulighed for at søge VEU-godtgørelse efterfølgende, hvis man opfylder betingelserne herfor. Alle kurserne er målrettet landbrugsbedrifter (kode 48175).

Tilmelding

Tilmelding sker på www.efteruddannelse.dk, hvor virksomheden samtidig kan søge om VEU-godtgørelse (ca. 870 kr. som er skattepligtig). Skriv sagro i søgefeltet, så kommer de kurser vi har. Tilmeldingen foregår med NemID, NemID erhverv eller med medarbejdersignatur. Hent evt. vejledningen herunder.

Pris

Kurset koster i alt 754 kr. (124 kr. i AMU-gebyr og 630 kr. for kursusmateriale og forplejning).
Kurset koster dog 1.536 kr., hvis du har en videregående uddannelse (906 kr. i AMU-gebyr og 630 kr. for kursusmateriale og forplejning).
Hele beløbet bliver opkrævet af SAGRO.

Du kan søge om VEU-godtgørelse, hvis du er berettiget til det - det kan du gøre samtidig med tilmeldingen på efteruddannelse.dk. 

Vi kan også tilmelde dig, men så kan du ikke søge om VEU-godtgørelse. Kontakt Lene Gripping, 7660 2390, hvis du vil tilmeldes og ikke ønsker at søge VEU.


Starttidspunkt: 20-11-2019 kl. 8:30
Sluttidspunkt: 20-11-2019 kl. 16:00
  Sted: SAGRO, John Tranums Vej 25, 6705

Sidste dato for tilmelding: 13-11-2019

Fotografering til arrangementer

SAGRO kan fotografere ved arrangementet til brug for SAGROs nyhedsdækning, herunder trykte medier, hjemmeside, sociale medier og til brug for presseudsendelse.

Gør fotografen opmærksom på, hvis du IKKE ønsker at blive fotograferet. Du kan til enhver tid anmode om at få billeder, hvor du medvirker, fjernet fra SAGROs arkiver.


Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Hold dig opdateret med SAGROs nyhedsbrev.
Du får information om præcis de emner, der interesserer dig.

Hvad siger du ja til?
Jeg ønsker ikke at se denne popup længere