SAGROs gratis app

Et opslagsværk i lommeformat

I den nyeste opdatering af SAGROs app har vi tilføjet helt nye funktioner og videreudviklet nogle af de mest brugte værktøjer på denne helt gratis app.
SAGROS app gør dig i stand til at:

  • Beregne korrekt udsædsmængde for 18 forskellige afgrøder
  • Få hurtig adgang til relevante skattemæssige satser og beløbsgrænser
  • Følge den aktuelle svinenotering
  • Oprette dine SAGRO-rådgivere i ”Mine favoritter” i appen eller som kontakter på din mobil
  • Samle vejrudsigter fra 5 lokationer. Vælg selv mellem YR eller DMI
  • Orientere dig i vigtige datoer for markbruget og for centrale tidsfrister for moms, skat, arbejdsmarkedsbidrag, restskat, enkeltbetaling og meget mere
  • Følge SAGROs nyheder og arrangementer
  • Chatte med SAGRO

Denne app bliver din nye bedste ven!

Blandt nøglefunktionerne er:
SAGROs brugervenlige udsædsberegner. Udsædsberegneren har altid været populær hos brugerne. Nu er den udvidet og omfatter 18 forskellige afgrøder!
Den lynhurtige beregning kan tage højde for såtidspunkt, såbedskvalitet og andre vigtige parametre.
Der er mange penge at spare ved at ramme det rigtige plantetal. Bliv overrasket over, hvor lidt såsæd, du faktisk kan nøjes med, hvis såbedet er godt, og du sår rettidigt.

Andre beregnere i appen. Du får adgang til et værktøj til at beregne mængden af vand og soda til sodabehandling af hvede og rug samt en funktion, hvor man udregner præcist hvor meget mælkepulver, der skal benyttes til en konkret antal kalve.

Svinenoteringen – både den danske og den tyske. I perioder er der stor usikkerhed om svinepriserne, og udsvingene kan være store. Her er seneste nye prisudvikling på  smågrisenotering og 7 kg notering altid ved hånden.

Vejrudsigt for op til 5 lokationer. Ligger dine marker geografisk spredt – eller har du en særlig interesse i nemt at få overblik over vejrudsigten på forskellige lokationer? Bestem selv, om du vil bruge YR eller DMI og vælg så de fem steder, hvor du vil kunne følge vejrudviklingen time for time.


Skattemæssige satser/beløbsgrænser. En samling af alle de centrale informationer, du har brug for om diverse fradrag, om afskrivninger, befordring, aktuelle energiafgifter og meget mere.

Lynadgang til DINE rådgivere og kontakter i SAGRO. Gem dine centrale rådgivere under ”Mine favoritter”, så har du alle kontaktdato lige ved hånden.

FRI DOWNLOAD

Tryk på linkene herunder.

Samarbejdspartnere