Bo Kær Pedersen, HR- og ledelsesrådgiver

Jeg er vokset op på Vestfyn ved en specialiseret mælkeproduktion af 70 jersey-køer, hvor mit livs første indkomst var at køre korn fra i høst, toppe roer af, radrense og køre ved siden af roeoptageren. På gården var ansat en fodermester, to karle og ung pige i huset.  Det gav mig en oplevelse af at være en aktiv del af landbruget fra jeg var helt ung knægt, og som bonus havde jeg en stor ”familie”.

Sideløbende med landbruget startede mine forældre en forretning op, så det kunne gå lidt hurtigere med at tjene penge til næste projekt. Alt i hjemmet har emmet af forretning og de positive synergier som opstår imellem mennesker med et fælles mål.  

Sandsynligvis har min baggrund medvirket til at, jeg altid har haft fokus på økonomien, som det der giver os lov til at arbejde videre til næste udviklingstrin, af det biologisk og teknisk mulige. Jeg har hele mit liv været fascineret af den kabale, hvor engagerede mennesker, med den rette teknik til rådighed, har skabt støt stigende produktion og indtægt på den samme bedrift. Mindre spændende er det ikke blevet nu, hvor der jagtes både produktivitet og omkostninger, med fokus på lav fremstillingspris.      

Jeg brænder for at arbejde sammen med landmanden og hans medarbejdere. Det er i optrækket til en beslutningsproces, jeg finder størst energi. Hver en beslutning, stor som lille, er funderet i faglig viden, erfaringer, økonomisk analyse og fingerspidsfornemmelse, som sættes i spil i den aktuelle situation. Når så beslutningen føres ud i livet, glæder jeg mig til opfølgningen, om det går som tilsigtet.   

Jeg elsker at arbejde med mennesker, og bliver høj af når jeg oplever mennesker som udvikler og rykker sig til at, skabe resultater, dels i form af en bedre bundlinje, dels ved at opnå en større arbejdsglæde, eller får mere personligt overskud til at lede sit landbrug, og til familien. En landmand som magter at være nærværende, have det analytiske overblik, skabe positiv kommunikation og begejstring, driver oftest til en meget vellykket virksomhed med alt det gode, som det smitter af med, på mennesker og lokalsamfundet omkring.

Kontakt os

Bo Kær Pedersen Virksomhedsrådgiver 76 60 21 77 25 57 98 00
Bo Kær Pedersen

Det er i optrækket til en beslutningsproces, jeg finder størst energi

Bo Kær Pedersen

Bo hjalp os til at finde frem til den helt rigtige for os, og var i snakkene god til at få det væsentlige frem.

Vagn Post, økologisk landmand

Samarbejdspartnere