Hanne Binderup Jacobsen, planterådgiver

Jeg har altid interesseret mig for planternes vækst og trivsel. Startede med at hjælpe til i mine forældres blomstergartneri som barn, men valgte tilbage i 1980’erne fødevareproduktion som uddannelsesretning, med et brændende ønske om at producere mad - efter en årrække med hungersnød i verden.

En karriere som ulandsfrivillig blev det aldrig til, i stedet fandt jeg drømmejobbet som planterådgiver hos jyske landmænd.

Drivkraften i mit arbejde er at se afgrøderne spire frem i et flot anlagt såbed, at se hvordan afgrøderne udvikler sig og se resultatet. Mit mål er at hjælpe landmændene med at træffe de rigtige beslutninger i planteavlen og at gøre deres hverdag lidt nemmere. Jeg brænder for landmændenes succes med deres bedrift, og jeg ringer hellere til mine kunder en gang for meget end én for lidt.

Jeg elsker mit job og tager imod hver ny opgave som en spændende udfordring. Jeg er stolt af at arbejde i et firma, hvor vi kan tilbyde tværfaglige løsninger, og hvor jeg sammen med mine kolleger på andre fagområder kan løfte landmandens resultater i alle driftsgrene.

Læs mere om Hannes arbejde med produktionsrådgivning her

Kontakt os

Hanne Binderup Jacobsen Planterådgiver 76 60 23 87 40 91 84 01
Hanne Binderup Jacobsen

Jeg ringer hellere til mine kunder en gang for meget end én for lidt.

Hanne Binderup Jacobsen

Hanne kommer henover vækstsæsonen, og det har gjort arbejdet mindre stressende

Søren Krogh Kristensen, svineproducent

Samarbejdspartnere