Helle Borum, miljørådgiver

Det er nok lidt tilfældigt, at jeg kom til at arbejde med landbrug. Jeg er vokset op ved Ringkøbing og fik en musik-sproglig studentereksamen. 

Men jeg kunne godt lide det praktiske arbejde og kom til at passe grise og lave markarbejde. Jeg holder af den ånd, der er i landbruget. For de folk, der arbejder her, er det mere end et job – det er en livsstil. De kiggede godt nok noget ude i Østjylland, når jeg hoppede ud af traktoren efter at have presset halm, for der var ikke mange piger i landbruget på det tidspunkt.

Jeg blev uddannet agronom på Landbohøjskolen og fik job som rådgiver i Vestjylland, og jeg kan godt lide at være i spændingsfeltet, hvor jeg på landmandens vegne udfordrer lovgivningen. Jeg har også været med til at præge lovgivningen og arbejder i dag med det politiske.

Det har altid engageret mig, hvis der var nogen, der i min optik blev ramt af uretfærdighed. For nogle gange er folk bare endt i en hårdknude i regeljunglen. Så har jeg et brændende engagement for at hjælpe dem. Nogle siger, at jeg har et terrier-gén, for jeg giver ikke op og bryder mig ikke om at tabe.

Jeg tror, min styrke ligger i, at jeg kan bringe yderpunkter sammen og finde en pragmatisk løsning som alle kan leve med. Det har været et stort skulderklap, at jeg har været inviteret med til lovforberedende arbejde.

Kontakt os

Helle Borum Miljørådgiver 96 29 66 39 29 67 94 35
Helle Borum

Det har altid engageret mig, hvis der var nogen, der i min optik blev ramt af uretfærdighed

Helle Borum

Vi har trukket meget på Helle omkring miljøgodkendelser. Uden hende vil det aldrig kunne have ladet sig gøre

Karsten Willumsen

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Hold dig opdateret med SAGROs nyhedsbrev.
Du får information om præcis de emner, der interesserer dig.

Hvad siger du ja til?
Jeg ønsker ikke at se denne popup længere