Morten S. Thomsen, Kvægrådgiver

Jeg har passet køer, siden jeg var 10 år. Vi boede alleryderst i et nybyggerkvarter i Vadum i Nordjylland, og jeg fik arbejde på en nærliggende gård. Der var ikke nogen idé i at starte i landbruget, da renten lå på 20 procent, så jeg blev i stedet smed og skibsbygger. Jeg tog så en studentereksamen samtidig med natarbejde.

Efter 8 år som smed tog jeg en landbrugsuddannelse – i første omgang for at blive landmand, men undervejs valgte jeg at læse til agronom. Herefter kom jeg til landboforeningen i Bramming.

Jeg ser det som min styrke, at jeg har det økonomiske aspekt med i kvægrådgivningen. Jeg er ikke 110 procent kvægnørd, og jeg tror, at det i fremtiden bliver fortsat mere vigtigt, både at have et fagligt og økonomisk perspektiv.

Jeg holder meget af kvægbønder og synes, at de gør et stort arbejde i forhold til blandt andet dyrevelfærd. Vi må se på verden med friske øjne, for landbokulturen er ved at erstattes af en industrikultur med et noget andet mindset.

Jeg motiveres af mennesket bag. Jeg holder rigtigt meget af at se landmænd, der arbejder med et flerårigt perspektiv. Der er ingen kvik-fix i landbruget. Det handler om fornuftige dispositioner ovenpå fornuftige dispositioner.

Kontakt os

Morten S. Thomsen Chef, Kvæg 76 60 21 51 25 57 98 90
Morten S. Thomsen

Jeg ser det som min styrke, at jeg har det økonomiske aspekt med i kvægrådgivningen

Morten S. Thomsen

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Hold dig opdateret med SAGROs nyhedsbrev.
Du får information om præcis de emner, der interesserer dig.

Hvad siger du ja til?
Jeg ønsker ikke at se denne popup længere