Terese Jarltoft, slagtekalverådgiver

Jeg er vokset op på landet, omgivet af marker og bøgetræer. Det meste af min opvækst tilbragte jeg i stalden eller i skoven med mine heste. Det var ude i naturen omgivet af dyr, at jeg fandt energien til at nære min krop og sjæl.
Netop derfor vidste jeg allerede i en tidlig alder, at det var på landet, mit arbejdsliv skulle gro. Jeg startede på landbrugsskole efter 10. klasse, men fandt hurtigt ud af, at jeg ville vide, hvordan vores husdyr fysiologisk og genetisk set er indrettet.

Målrettet startede jeg på agronomstudiet med fokus på ernæring af kvæg. Igennem min studietid tilbragte jeg adskillige somre og vintre i førerhuset af en traktor. Om sommeren hjalp jeg et gods på Sjælland med at skårlægge samt få kørt høsten i hus. Om vinteren ryddede jeg vejene for sne i det indre København. Et speciale om ernæring af slagtekalve trak mig til Jylland, hvor jeg afsluttede min studietid og startede som slagtekalverådgiver samt supplerende kalvepasser.

Mit job er min passion, og jeg går til mine kunder og mine opgaver med et stort engagement og en oprigtig interesse for den enkelte bedrift og de specifikke udfordringer, den må stå over for. Det er ude hos kunden – ”med fingrene i lorten” at jeg trives bedst.
Det er her jeg får mulighed for at se ind igennem hverdagens begrænsninger og finde frem til uudnyttede potentialer.
Jeg elsker at arbejde med mennesker og dyr og at skabe værdi for den enkelte. Det er dét, der gør det sjovt at stå op og gå på arbejde hver dag. At kunne se effekten af de tiltag, vi sætter i gang, giver et kick og er med til at opretholde min drivkraft for at rådgive. 

Læs hele historien om Tereses resultater hos slagtekvægsproducent Steffen Schmidt i magasinet GROBUND HER >>

Læs om SAGROs slagtekalverådgivning her >>

Kontakt os

Terese Jarltoft Slagtekalverådgiver 96 29 68 41 23 11 86 18
Terese Jarltoft

Jeg vidste fra en tidlig alder, at det var på landet mit arbejdsliv skulle gro

Terese Jarltoft

Terese er altid godt forberedt og er vedholdende. Og så tør hun udfordre os

Steffen Schmidt, slagtekvægsproducent

Samarbejdspartnere