Svin

Svinerådgivningen hos SAGRO foregår hovedsageligt i et tæt samarbejde med SvineRådgivningen i Herning, der har et hold med ca. 15 rådgivere med alle specialer inden for produktionsrådgivning m.m.

I det daglige er dette samarbejde integreret med vores afdeling for Økonomi & Strategi, hvor vi har stor opmærksomhed på sammenhængen mellem produktionsfaglige og driftsøkonomiske aspekter.

Det er vores ambition at være de bedste til at agere spilfordeler og forandringsleder og håndtere den tværfaglige videndeling, der er nødvendig for at komme hele vejen rundt om den moderne svineproduktion.

Vi har derfor stor fokus på at skabe stærke relationer og netværk til andre centrale aktører omkring svineproduktion. Eksempelvis dyrlæger, VSP, foderstofbranchen og agroindustrien i øvrigt. Det er vores erfaring, at vi på den måde får skabt den største merværdi på din bedrift.

Vores ambition er at rådgive dig hele vejen rundt som svineproducent, så derfor har vi andre ydelser og services på hylden, som bidrager til udviklingen af din svineproduktionsvirksomhed. 

Udvikling og resultater er noget, vi skaber sammen med dig som kunde. Derfor er partnerskab et centralt begreb for os, da vi ikke kan møde morgendagens udfordringer med gårsdagens metoder. Vi er partnere og skaber sammen udvikling, resultater og merværdi.

Vort samarbejde med SvineRådgivningen er ikke eksklusivt, så ønsker du, vi skal samarbejde med andre svinerådgivere, så er vi altid klar til det i den konkrete sag.
Udvikling og resultater er noget, vi skaber sammen med dig

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Hold dig opdateret med SAGROs nyhedsbrev.
Du får information om præcis de emner, der interesserer dig.

Hvad siger du ja til?
Jeg ønsker ikke at se denne popup længere