El- og solcelletjek

Elpriserne er steget med raketfart i den sidste tid, og det kan i den grad mærkes på bedrifterne. Nogen overvejer at investere i egen produktion som f.eks. en vindmølle eller solcelleanlæg, men kun få har fokus på et lavere strømforbrug. Det ene udelukker ikke det andet, og begge dele kan SAGRO hjælpe med. 

Hvis du er interesseret i at vide, hvor du kan spare strøm, eller om det giver mening at investere i solceller, så tøv ikke med at kontakte en af vores specialister på området.

Hvornår bruger du udstyret?

Når man har en Spot-aftale for el, varierer timeprisen voldsomt hen over døgnet. Det betyder, der kan være mange penge at spare årligt, hvis man tænker sig om. 

Er det f.eks. nødvendigt at køre med skraberen i stalden om morgenen, hvor prisen er høj? Eller er det muligt at vente med det til omkring middag, hvor prisen er lavere? Har man f.eks. solceller, er det typisk først op ad formiddagen, at ens egenproduktion er ordentligt i gang.

Egenproduktion: Skal, skal ikke? 

Egenproduktion af strøm er en åbenlys mulighed, ikke kun af hensyn til planeten, men også af økonomiske årsager. Gevinsten kan være større, end mange måske går og tror. 

Hvis du ønsker rådgivning omkring egenproduktion, så kan SAGRO selvfølgelig også hjælpe med dette. Bliv klogere på de forskellige former for egenproduktion herunder. 

Samarbejdspartnere