Selskaber

Selskabsstiftelse? Lad os hjælpe dig med at træffe de rigtige valg

Bliv rådgivet af de bedste
Har du spørgsmål vedrørende selskabsstiftelse eller omstrukturering af selskaber, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er blandt branchens bedste til at rådgive om emnet!

Der er flere gode grunde til, at selskabsformen er meget anvendelig i landbruget. Moderne landbrug udgør større og større enheder, der ofte er meget komplekse, og finansiering kan ofte være et problem - ikke mindst hvis man som ung landmand ønsker at blive selvstændig.

Selv om det for nogle landmænd vil give rigtig god mening at stifte et selskab, vil det for nogle forholde sig omvendt. Ligeledes kommer det helt an på dine konkrete forhold, hvilken virksomhedsmodel du bør vælge. Derfor vil vi altid anbefale dig at søge rådgivning, inden du træffer et valg.

Hos SAGRO har vi ekspertisen til at rådgive dig grundigt om, hvilken virksomhedsform der vil være mest optimal for dig.

Når du skal vælge selskabsform, afhænger valget især af dine behov og ønsker til stiftelse, drift og hæftelse.

Selskaber har mange anvendelsesmuligheder. Et selskab kan f.eks...:

Vejen til at drive landbrug i selskabsform kan ske på mange måder
Ønsker man at anvende selskabsformen til at drive sin landbrugsvirksomhed i, kan det ske på forskellige måder. Det er altid den enkelte situation, som er afgørende for, hvilken vej der skal vælges:

Uanset vejen hjælper vi med 360 graders rådgivning
Når selskabet skal stiftes, er der nogle juridiske ting, som skal være på plads. Selskabet skal stiftes på den korrekte måde, der skal være styr på alle juridiske dokumenter, som for eksempel ejeraftaler, ansættelseskontrakter, forsikringer, budgetter, tilskudsordninger med mere.

Herudover anbefaler vi også, at du får et tjek på dine personlige forhold, såsom ægtepagt og testamente, da det er vigtigt at sikre din virksomhed, dig selv og dine nærmeste på bedst vis.

Sørg for at få styr på de ”bløde” værdier
Der er rigtig mange overvejelser omkring samarbejdet og de ”bløde” værdier, som det vil være afgørende, at I forholder jer til. Klik her og læs mere.

Vi hjælper dig i mål hele vejen rundt og sørger for den gode start.

Samarbejdspartnere