HR, administration og ledelse

Som selvstændig landmand er der mange ting du skal have styr på og mange regler der skal overholdes også når det gælder dine medarbejdere. Her i Sagro vil vi gerne hjælpe dig hele vejen rundt, så du kan tilbyde dine medarbejdere en arbejdsplads, hvor der både er styr på regler og jura samt fokus på at fastholde og tiltrække de rigtige medarbejdere.

Vi hjælper med alt fra løn- og ansættelsesret til arbejdsmiljø og den lovpligtige arbejdspladsvurdering (APV). Vi rådgiver om sociale ydelser, som pensionsplanlægning, sygedagpenge og friplads, og vi tilbyder ledelsesrådgivning, herunder udvikling af dig som leder, hjælp til fastholdelse af medarbejdere og konflikthåndtering.

Desuden har vi en række forskellige digitale løsninger, der kan hjælpe dig med at styre arbejdstidsregler og korrekt dokumentation af APV og miljøledelse.

Har du brug for hjælp eller sparring til håndtering af medarbejdere og ledelse, sidder vi klar til at hjælpe dig, så du sikrer en både effektiv, ordentlig og attraktiv arbejdsplads.

Kategori

Samarbejdspartnere