Landbrugsrådgivning

SAGRO er en rådgivningsvirksomhed, som er målrettet mod landbrug. Sammen er vi stærkest, og det betyder også, at vi er ejet af forskellige landboforeninger, herunder Holstebro Struer Landboforening, Herning-Ikast Landboforening, Jysk Landbrug, Sydvestjysk Landboforening, Familielandbruget VEST-Jylland samt Grindstedegnens Familielandbrug. Sammen arbejder vi for et bedre landbrug gennem kompetent rådgivning, som skal gøre jer trygge, uanset hvilket landbrug I beskæftiger jer med.

Vi foretager uvildig og transparent landbrugsrådgivning, hvor I altid kan føle jer trygge. Det er upåagtet området, som vi beskæftiger os med.
Hos os kan du blandt andet modtage rådgivning inden for følgende områder:

Det er selvfølgelig kun et lille udpluk af vores mange ydelser, som spænder bredt. Vi kan naturligvis også være behjælpelige med økonomiske og juridiske forhold, ligesom vores IT-afdeling også rådgiver om mindre eller større spørgsmål og problematikker i henhold til IT og teknologi.

Skræddersyet landbrugsrådgivning der matcher jeres behov

Hvorfor er landbrugsrådgivning vigtigt?

Landbrugsrådgivning handler om at rådføre aktører i landbrugsbranchen til at gøre dét, som er mest hensigtsmæssigt i en given situation med henblik på landbrug. Hos SAGRO gør vi en dyd ud af dette, og vi bestræber os altid på at give den bedste og mest professionelle landbrugsrådgivning overhovedet mulig. Vores team består af faglige og kompetente medarbejdere, som alle har stor viden om landbrugsbranchen. Med andre ord er vores viden stor, og I er derfor garanteret kompetent rådgivning i A-Z inden for landbruget.

Branchen kan være kompleks og fuld af uforudsigelighed, hvilket også betyder, at I er i trygge hænder, når I samarbejder med SAGRO.

Landbrugsrådgivningsselskabet SAGRO, opstod på baggrund af en fusion i 2016, hvor det daværende Jysk Landbrugsrådgivning og Heden & Fjord slog sig sammen. Det har skabt et professionelt og fagligt rådgivningsselskab, som i dag tæller adskillige eksperter og rådgivere inden for forskellige fagområder.

Vi har fire huse, hvor vores dygtige landsbrugsrådgivere har sin daglige gang, når de ikke er ude hos kunderne. Husene er beliggende i Holstebro, Herning, Billund og Esbjerg. De arbejder alle mod ét fælles mål: At give jer som kunder den bedste landsbrugsrådgivning, som I kan profitere på. 

Alle vores landbrugsrådgivere er altid til rådighed, hvilket også betyder, at I aldrig står alene med eventuelle problematikker, som skal løses. Vi ønsker nemlig at tilbyde hurtig og professionel rådgivning i alle tænkelige situationer. I er altid mere end velkomne til at kontakte os, uanset hvad spørgsmål I måtte have. Det handler om at være tæt på kunden, for at kunne hjælpe bedst muligt.

Hvad kan en landsbrugsrådgiver hjælpe med?

Vores landbrugsrådgivere dækker som sagt en bred vifte af ydelser, og arbejder hver dag på at give den bedste rådgivning til vores kunder.
Her kan du finde nogle af de områder vores landbrugsrådgivere kan hjælpe med:

Vi rådgiver i dag flere end 7.000 landmænd, leverandører og andre virksomheder med relation til landbrug, hvilket gør os til én af landets største rådgivningsvirksomheder inden for landbrug.

Arrangementer

HERNING – Sprøjteopfølgningskursus – Kartofler

11-12-2023 kl. 8:30 (SAGRO, Birk Centerpark 24, 7400 Herning)

I uddannelsen får deltagerne viden om seneste forsknings- og forsøgsresultater inden for området plantebeskyttelse i landbruget.

HOLSTEBRO – Næring, energi og natur – vores jord og vores ansvar

13-12-2023 kl. 19:00

Debataften med fokus på næring, energi og natur

HERNING – Bliv bedre til InterCount – Modul 1 og 2

14-12-2023 kl. 18:30 (SAGRO, Birk Centerpark 24, 7400 Herning)

Kursus for kunder i Modul 1 og 2

Nyheder

Firmajulegaver i 2023 – sådan er skattereglerne

08-12-2023

Som altid er det lidt en jungle at finde rundt i, men registreret revisor i SAGRO Hans Arne Pedersen forklarer det her, så det er…

Sådan forlænger du levetiden på dit halmfyr

08-12-2023

Levetiden på mange halmfyr kan øges betydeligt, ved at gennemføre nogle få tiltag. Og du kan få tilskud til renovering af kedlen,…

Lars Christensen kørte 250 km for SAGRO-rådgivning

07-12-2023

Palle Høj og Erik Tang Jakobsen fra SAGRO blev pludselig kontaktet af Agrocura, som mente, at deres øjne kunne hjælpe en kunde. At…

Samarbejdspartnere