Rekordforsøg med halmballer

Med et brag satte SAGRO gang i sikkerhedskampagnen TH!NK SAFETY FIRST. Det skete med afviklingen af to rekordforsøg på Landsskuet i Herning. Det første rekordforsøg var verdens længste dominobane af halmballer. Her hjalp publikum med at sætte halmballer op i en 150 meter lang bane, der efterfølgende blev væltet som dominobrikker. Det næste rekordforsøg var verdens højeste dominobane af halmballer, hvor 25 bigballer var stablet op på rækker, og efterfølgende blev væltet, for at vise de kræfter, der er på spil, når de store bigballer vælter.  

Se hvordan det gik i filmen herunder.

Sikkerhedskampagnen TH!NK SAFETY FIRST danner baggrund for rekordforsøgene, og skal være med til at reducere arbejdsskaderne i landbruget. Læs mere om kampagnen her >>

Alt for mange kommer til skade under arbejdet i landbruget, blandt andet når halm og i særdeleshed de tunge bigballer transporteres og stables. Farlige arbejdssituationer skal reduceres og det kræver at vi tænker før vi handler. Derfor - TH!NK SAFETY FIRST.

Ca. 250 var mødt op for at se rekordforsøgene. Publikum gav en hånd med at flytte de mange små halmballer, og alle transportmidler blev taget i brug.

Can not convert Array to Int32.

Samarbejdspartnere