Kvæg

SAGRO Kvæg sætter det garvede og kompetente i højsædet. Det er faglig kvægrådgivning af høj kvalitet og kvægrådgivere, som helt ind i detaljen forstår økonomien, herunder den omsætning af penge, foder og materialer, der foregår på en kvæggård.

Lønudgiften stiger og mælkeprisen falder. Vores kvægrådgivere og landbrugsrådgivere ved, hvordan kapacitetsomkostningerne på et kvægbrug kan reduceres. Først og fremmest har de forstand på fodring, men på andre store variable poster som afskrivning, vedligehold, energiforbrug og løn har rådgiverne løsningsforslag, som vil få dig til at tjene flere penge på bedriften.

Ring og forhør dig om SAGRO Kvægs favorable pakkeløsninger med praksisnær rådgivning til fast pris. Alle pakker indeholder gratis telefonrådgivning.

Se i menuen til venstre, hvad kvægrådgivningen tilbyder.

Foderanalyse til dine kvæg

Træd ind i vores verden af optimal ernæring for kvæg med vores specialiserede foderanalyser. Vi tilbyder omfattende indblik i foderets sammensætning. Optimer din kvægfodring og sikre en sund og produktiv besætning med vores præcise foderanalyser.

Specialister og virksomhedsrådgivere

SAGRO Kvæg er Danmarks største kvægrådgiver, og råder over specialister inden for fodring, grovfoder, AMS-rådgivning, sundhed, kalverådgivning, slagtekalve, kødkvæg og mælkeproduktion.

Søg i vores database og mød Sagros dedikerede team af medarbejdere, der er specialiseret i arbejdet med kvæg. Vores fagligt stærke eksperter kombinerer erfaring og viden for at sikre optimal sundhed og produktivitet for dine kvæg. Læs mere om vores kvægrådgivning for at styrke din kvægproduktion.

Find en landboforening i nærheden af dig.    

Medarbejdere i SAGRO Kvæg

Her kan du se alle medarbejdere i kvægafdelingen

Aktuelle arrangementer

HJERM – Fremtidens fødevareproduktion
HJERM – Fremtidens fødevareproduktion 28-05-2024 kl. 18:00

Kom til inspirations- og debataften om fremtidens fødevarepr…

Kontakt os

Få et godt råd fra en rådgiver

Ejvin Kortegaard Ejvin Kortegaard Chef, Kvæg 76 60 23 51 25 57 98 69

Samarbejdspartnere