SAGRO Time

Pålidelig og effektiv tidsregistrering til en yderst konkurrencedygtig pris. SAGRO Time imødekommer lovkrav om elektronisk tidsregistrering i alle brancher – ikke kun landbruget


Nemt overblik over bedriften 

SAGRO Time giver dig nemt og billigt overblik over hvor meget tid, den ansatte bruger på konkrete opgaver, når tidsregistreringen sker direkte på mobil, tablet eller pc. 

Adgang fra alle dine enheder 
SAGRO Time sørger for, at tidsregistreringen er hurtig og effektiv med enkle, logiske funktioner, og synkroniseringen sker på tværs af enheder. Derfor kan ejer og driftsleder udarbejde arbejdsplan, registrere fravær eller oprette tillæg direkte på sin pc, som også kan se medarbejdernes registreringer in real time. 

Hurtig og effektiv 
Via en tablet, der hænger i stalden, kan medarbejderne nemt tjekke ind og ud ved hjælp af ansigtsgenkendelse. Medarbejderne har desuden adgang, via deres mobiltelefon, til de områder, der bliver arbejdet på, og kan nemt tidsregistrere direkte herfra, hvis de fx er i marken hele dagen. 

Ved udenlandsk arbejdskraft er det desuden muligt, at tilpasse sproget i appen, så man undgår udfordringer med sprogbarrierer.

Udnyt data 
Resultatet bliver fejlfri timeregistrering i SAGRO Time, og over tid opsamler arbejdsgiveren en guldgrube af data, som kan bruges i den daglige beslutningsproces. Det er enkelt at beregne, om en given aktivitet er rentabel i forhold til ressourceforbruget, når man har valide data. 

Når landmanden arbejder med KPI-mål, som for eksempel mål for at hæve ydelsen, sænke dødeligheden eller at reducere foderforbruget, vil det være fordelagtigt med dataene fra SAGRO Time, da disse giver mulighed for at vurdere, hvad ressourcebehovet er, for at nå det konkrete mål. 

Integrer med jeres lønsystem 
SAGRO Time giver arbejdsgiveren mulighed for fra PC at følge timer og hente løngrundlag. Administratorens setup er ret enkelt at gå til. Timeudtrækket kan hentes til pdf, excel eller lessorløn. 

 

Henning Hell bruger stort set alle funktioner i SAGRO Time. Et værktøj, der er både brugervenligt, billigt og optimerer hverdagen. Se videoen.

 

 

Hvad koster det?


Pris

 • 40 kr. i månedligt abonnement per medarbejder.*
 • 1.999 kr. i oprettelse og løbende telefonisk-/skærmsupport efter behov.

Tilvalg

 • 1.800 kr. for opstartskursus med fysisk besøg
  (efter aftale og med forbehold for geografi)
 • 1.850 kr. pr. tablet/stempelur og vægbeslag
  (kræver WiFi-forbindelse)
 • 2.050 kr. pr. tablet/stempelur og vægbeslag
  (med 5G simkort-mulighed)

*Minimum abonnement for 4 brugere. Administrator-bruger koster det samme som medarbejdernes brugere, og der vil ikke være meromkostning uanset hvor mange administrator-brugere man har behov for. 

Bestil SAGRO Time nu

Jeg vil gerne kontaktes for mere information om SAGRO Time

 

 

VIDEO: Vejledninger SAGRO Time – Sådan gør du

 

FAQ og kundecases

SAGRO Time giver os lettere registrering af medarbejdernes timeforbrug

Jørgen Egegaard Nielsen, landmand     

 

Kontakt os

Få et godt råd fra en rådgiver

Kim Alexander Jensen Kim Alexander Jensen Digitaliseringsassistent 76602471 22804080

Kontakt os

Få et godt råd fra en rådgiver

Rasmus Nielsen Rasmus Nielsen Digitaliserings- konsulent 96 29 66 96 30 92 17 66

Hent flyer om SAGRO Time

 

 

Samarbejdspartnere