Kartoffeldagen blev et tilløbsstykke

Udgivet d. 01-09-2023

Der var tilhørere i forsøgsmarken fra både Sjælland og det centrale Norge til den årlige Kartoffeldag ved Herning

Regnen truede i horisonten gennem hele dagen, men det holdt heldigvis tørt, da 320 med interesse for kartoflen var mødt op i forsøgsmarken.

Dagen startede med morgenmad i teltet. Her var der også mulighed for at netværke og snakke med kollegaer og samarbejdspartnere fra branchen.

Det store telt var pakket med avlere og branchefolk, der var klar til markvandring med faglige poster, der omhandlede ukrudtsforsøg, gødning, skimmelforsøg, vanding, vækststandsning og sortsinspiration.

Klaus Bech Hunderup, der er planterådgiver hos SAGRO og en af torvholderne på arrangementet, var godt tilfreds med dagen. 

- Jeg synes det gik rigtig godt. Som altid var der et stort fremmøde, og vi fik en masse gode snakke. Der er ingen tvivl om, at både vi som rårgivere og avlerne fik noget med hjem, siger han. 

Klaus var selv at finde på en af posterne, hvor han havde et indlæg om fordelene ved ensartet vanding henover sæsonen. Herunder kan du se en del af indlægget, hvor fordele og ulemper ved bomvanding uddybes, for udover at være planterådgiver er Klaus og så SAGROs ekspert på vanding.  

Kontakt os

Få et godt råd fra en rådgiver

Jesper Kjelde Jesper Kjelde Planterådgiver 76 60 21 69 25 57 99 78


Tilmelding til nyhedsbrev


Indlæs flere relaterede artikler

Samarbejdspartnere