SAGRO opruster med to nye ledere

Udgivet d. 01-10-2021

En ny chef for SAGRO Regnskab i Herning og Holstebro samt en nyoprettet stilling som faglig ansvarlig skal styrke SAGROs position.

Fra venstre: Palle Høj, direktør, chef i SAGRO Regnskab. Ulrik Sand Poulsen, faglig ansvarlig. Lasse Frost, chef i SAGRO Regnskab i Holstebro og Herning. Helle Juul Zederkof, chef i SAGRO Regnskab i Billund og Esbjerg.

- Vi er lykkedes med at ansatte to meget dygtige ledere, der har stor erfaring fra rådgivningsbranchen, er lokalt forankrede og derfor har et stort kendskab til vores område og kundernes behov.

Sådan siger Palle Høj, der er direktør og chef i SAGRO Regnskab om hhv. 38-årige Lasse Frost og 46-årige Ulrik Sand Poulsen, der begge har første arbejdsdag hos SAGRO d. 1. november.

Ny chef for SAGRO Regnskab i Herning og Holstebro 
Lasse Frost kommer fra en stilling som afdelingsleder i Velas, tidligere LMO, for Business-afdelingerne i Viborg og Søften. Lasse har været ansat i Velas i de seneste godt otte år, og før det var han ansat seks år i Nordea i hhv. Randers og Herning som landbrugsrådgiver.

Han er oprindeligt faglært landmand, men har efterfølgende taget flere kurser og uddannelser. Blandt andet jordbrugsteknologuddannelse, erhvervs- og kreditrådgiver-uddannelsen, virksomhedsrådgiveruddannelsen ved SEGES Akademi og er nu i gang med en diplomuddannelse i ledelse.  

- Jeg glæder mig til at møde alle kollegaerne i afdelingen og resten af SAGRO. Noget at det, der tiltaler mig ved SAGRO, er den værdibaserede tilgang. Det passer godt til min ledelsesform, der bygger på en stor grad af frihed under ansvar, siger Lasse Frost.

Nyoprettet stilling som faglig ansvarlig
Ulrik Sand Poulsen kommer fra en tilsvarende stilling som faglig ansvarlig i Vestjysk Landboforening. Inden da var Ulrik Sand Poulsen leder af Regnskabskontoret i Lemvig i ni år fra 2011 til 2020, og tidligere igen ansat som skattespecialist hos Deloitte og Taxpartner i Herning.

- Der sker store forandringer i landbruget og rådgivningsbranchen i disse år. Det er vigtigt at være med helt fremme på det faglige, og hele tiden sikre sig, at man kan rådgive alt fra deltidslandmanden til de største kunder bedst muligt. Det glæder jeg mig til at bidrage til, siger han.

Med disse to ledere om bord, tager SAGRO endnu et skridt i retning af at være en rådgivningsvirksomhed, der kan tiltrække de allerbedste.

- Vi dannede blandt andet SAGRO for fem år siden for at kunne tiltrække dygtige medarbejdere, dygtige ledere og dygtige selskabs- og skattespecialister. Og det lever vi bestemt op til med disse to ansættelser, slutter Palle Høj.

Kontakt os

Få et godt råd fra en af vores rådgivere

Palle Høj Direktør/Registreret Revisor 96 29 66 50 20 24 99 98
Palle Høj


Indlæs flere relaterede artikler

Samarbejdspartnere