Planter

I Planter & Miljø ser vi det som vores fornemmeste opgave at agere som sparringspartner for dig, uanset om der er tale om planteavl, serviceopgaver, landbrugsrådgivning eller optimering og udvikling af din bedrift.

SAGRO målretter landbrugsrådgivningen efter dine behov, og vi sikrer, at du får de bedste faglige løsningsforslag samt en god oplevelse i mødet med vores rådgivere.

Udover den plantefaglige rådgivning udarbejder vi miljøansøgninger, gødningsregnskaber, EB-ansøgninger og sprøjteindberetninger.

Vi har dygtige planteavlskonsulenter og specialister inden for salgsafgrøder, grovfoder, kartofler og miljø. Vi tilbyder desuden specialrådgivning inden for produktionsrådgivning, teknik og IT i planteproduktionen. 

Find en landboforening i nærheden af dig. 

 

Grovfoder 

I samarbejde med jeres kvægbrugsrådgiver, kan vi rådgive jer i grovfoderproduktionens ABC. Læs mere om vores grovfoderrådgivning her.

Salgsafgrøder 

Vores team for salgsafgrøder står klar til at rådgive jer inden for alle facetter af jeres planteproduktion af salgsafgrøder. Læs mere her.

Kartofler 

Vi er specialister i kartofler og i samarbejde med den Landsdækkende Kartoffelrådgivning, kan vi hjælpe jer til at få mest ud af jeres kartoffeldyrkning. Læs mere her.

Produktionsrådgivning 

Med en kompetent produktionsrådgiver, kan du styrke fagligheden i din planteavl og skabe økonomisk effekt på bundlinjen. Læs mere om vores produktionsrådgivning her.  

Jordprøver 

For at få mest ud af dine afgrøder, er det essentielt at dine jordbundstal er i orden. Vi assisterer med jordbundsprøver så du kan optimere din dyrkning. Læs om jordprøverne her.

Spar Bonde 

Vil du gerne være med i en indkøbsforening med mere end 350 medlemmer, som flere gange om året tilbyder udbudsrunder, hvor du kan spare penge på materialer? 

Læs mere og tilmeld dig her.  

TILVÆKST 

TILVÆKST er vores elektroniske nyhedsbrev til landmænd. Tilmeld dig nyhedsbrevet og bliv opdateret med informationer og nyheder inden for salgsafgrøder og grovfoder. Læs mere her.

Vores faglige fyrtårne

 

TILVÆKST Grovfoder
Det elektroniske nyhedsbrev udsendes efter behov i en abonnementsordning gennem hele året – ca. 25 gange – hyppigst i vækstsæsonen. Nyhedsbrevet indeholder aktuelt stof fra både planterådgivere og kvægrådgivere. Med i abonnementet er også SMS-varsling, når der er noget helt akut.

Se eksempel

 

TILVÆKST Salgsafgrøder
Elektronisk nyhedsbrev, der udsendes 25 gange i løbet af vækstsæsonen med alt det højaktuelle inden for plantedyrkning. Med i abonnementet er også SMS-varsling, når der er noget helt akut, f.eks. angreb af glimmerbøsser i raps.

Se eksempel

Kontakt os

Få et godt råd fra en rådgiver

Christian Hansen Christian Hansen Afdelingsleder, Salgsafgrøder 76 60 23 97 20 43 81 25

Medarbejdere i SAGRO Planter & Miljø

Her kan du se alle medarbejdere i afdelingen for Planter & Miljø

Aktuelle arrangementer

AULUM – Aftenkongres 2022
AULUM – Aftenkongres 2022 30-11-2022 kl. 19:00

SAGRO Planter & Miljø inviterer til Aftenkongres i Aulum. Ko…

HOLSTEBRO – ADR-medarbejder-kursus vedr. transport af farligt gods
HOLSTEBRO – ADR-medarbejder-kursus vedr. transport af farligt gods 05-12-2022 kl. 13:00

Kursusbevis er nødvendig for at transportere farligt gods so…

BILLUND: Infodag om InterCount
BILLUND: Infodag om InterCount 07-12-2022 kl. 14:00

I samarbejde med SEGES inviterer SAGRO Ø90 Online kunder til…

Samarbejdspartnere