Etableringsrådgivning

Der kan være et stykke vej fra drømmen om eget landbrug, til at skrive under på skødet - uanset om du drømmer om et familielandbrug eller en stor moderne landbrugsproduktion

Men for hver 10. ældre landmænd, som skal afhænde sin virksomhed, er der idag kun én ung. Se mere om generationsskifte. Det betyder at det er købers marked. Det giver store muligheder med en målrettet indsats. Her er planlægning og forberedelse afgørende vigtigt.

Du er i centrum

Med forventning om et fremtidigt samarbejde tilbyder SAGRO eksempelvis op til 15 timers etableringsrådgivning til unge landmænd ifbm. etablering. Vi er førende indenfor rådgivning om etablering, og er med til at hjælpe mange unge danske landmænd igang. Når du kommer til SAGRO, stiller vi mange spørgsmål, fordi forventningsafstemning er vigtig. Vi sætter et hold af eksperter i etablering af landbrug - så både kemi og faglighed passer til dig. Du får en erfaren virksomhedsrådgiver eller driftsøkonom omkring etableringen, som tør udfordre dig, og i en konstruktiv ånd, stille krav til dig. Find digitale løsninger der kan forenkle din etablering her. 

Vejen til succesfuld etablering

Der kan være mange veje frem mod en succesfuld etablering. Undervejs kan planen og forudsætningerne ændres, ligesom der kan opstå uventede muligheder. SAGROs bud på en proces, der fører dig sikkert i mål kan se sådan her ud.

Der findes også andre veje til ejerskab af et landbrug. Ved delt ejerskab i landbrug er det vigtigt at skabe tid og rum til at lære hinanden at kende og opnå enighed om fælles værdier og strategien for ejendommen. Det indebærer at etablere klare kommunikationskanaler, identificere ansvarsområder og løbende evaluere samarbejdet. Et fælles ejerskab bør ikke kun fokusere på økonomisk succes, men også på at styrke relationerne mellem ejerne og opbygge et solidt fællesskab omkring ejendommen.

 

Karriererådgivning

Er du godt i gang med din uddannelse og lidt usikker på, om du har de kompetencer og kvalifikationer, der skal til for at opfylde dine fremtidsdrømme?

Læs mere om Karriererådgivning her.

Du kan læse mere om ledelsesrådgivning her >>

Her er nogle af landmændene SAGRO har hjulpet til etablering de seneste år.

FÅ EN ETABLERINGSMAPPE

Få tilsendt SAGROs etableringsmappe, fyldt med god inspiration og cases fra andre, der har fået opfyldt drømmen om at blive selvstændig landmand. Kontakt Arne Westergaard (amw@sagro.dk), så sender vi etableringsmappen til dig.

På kortet er der vist nogle af de steder hvor vi har hjulpet unge landmænd til etablering.

Aktuelle arrangementer

ONLINE – L&F indbyder til webinar om BNBO, status på processen og fokus på skat
ONLINE – L&F indbyder til webinar om BNBO, status på processen og fokus på skat 27-06-2024 kl. 14:00

Landbrug & Fødevarer inviterer hermed til et højaktuelt webi…

HERNING - Fyraftensmøde om arbejdstidsregler og tidsregistrering
HERNING - Fyraftensmøde om arbejdstidsregler og tidsregistrering 02-07-2024 kl. 16:30

De nye regler om arbejdstid og tidsregistrering fylder meget…

BILLUND - Fyraftensmøde om arbejdstidsregler og tidsregistrering
BILLUND - Fyraftensmøde om arbejdstidsregler og tidsregistrering 03-07-2024 kl. 16:30

De nye regler om arbejdstid og tidsregistrering fylder meget…

Samarbejdspartnere