Besøg SAGRO på Landsskuet i Herning

Udgivet d. 15-06-2018

Besøg SAGRO på Landsskuet i Herning

SAGRO sætter rekord i sikkerhed på Landsskuet i Herning fra d. 5. - 7. juli

SAGRO vil forsøge at lave verdens største dominobrik af halm for at sætte fokus på sikkerhed.

Landbruget optræder alt for tit i de alvorlige statistikker med arbejdsulykker. Det er de store maskiner, store dyr og indretningen af de specielle arbejdsforhold, der udgør de værste risiko-faktorer.

SAGRO skyder på Landsskuet gang i en sikkerhedskampagne, der skal sætte fokus på sikkerheden. Det gøres blandt andet ved et rekordforsøg med halmballer som dominobrikker.

Rekordforsøg

- Vores tanke er at illustrere de enorme kræfter, der er i spil, når der eksempelvis stables bigballer, siger Hans Jeppe Andersen, chef for SAGRO Planter & Miljø.

SAGRO håber på, at mange vil følge rekordforsøget (i sikker afstand), hvor bigballerne stables i over 7 meters højde, og bringes til væltning som dominobrikker.

Rekordforsøget finder sted fredag d. 6. juli kl. 13.30  ved Traktortræk-banen.

 

Rammer du dine mål?

Alle taler om vejret – og temmelig mange taler også om fodbold.

SAGRO har i forbindelse med Landsskuet og fodbold-VM  en konkurrence, hvor de voksne kan prøve sig frem med deres færdigheder og præcision med en fodbold.

Der vil være forskellige elementer i konkurrencen, hvor gæsterne samtidig kan få en snak med SAGROs rådgivere – og de har mulighed for at vinde præmier – hvis de kan ramme.

 

Tag en selfie – med din dyreven

I forbindelse med Landsskuet har SAGRO sat gang i en Facebook-orienteret happening, hvor folk opfordres til at tage et billede sammen med et husdyr.

Billederne skal så lægges op på SAGROs Facebook-side, hvor der allerede nu er en række sjove fotos. Der er netop i forbindelse med Landsskuet rigtigt mange muligheder for at tage den type selfies med husdyr, så vi håber på, at mange vil bruge muligheden.

De der har lagt billeder op på SAGROs Facebook-side kan komme ind i SAGROs telt og få en lille præmie.Alle deltager desuden i en konkurrence om biografbilletter, hvor der også er plads til at tage en ven med. Her må man dog lade dyrevennen blive hjemme.

 

Kom og vær med når verdens højeste række af dominobrikker lavet af halm falder til jorden. Du kan være med til rekordforsøget, ved at sætte nogle af de små halmballer op i dominobanen. 

Spark dig til flotte præmier i SAGROs fodboldkonkurrence, hvor der samtidig sættes fokus på om du som landmand rammer dine mål.

Deltag allerede nu i SAGROs fotokonkurrence på Facebook, hvor du skal tage en selfie med et husdyr. Se her. Du kan vinde en tur i biffen med en god ven. Deltager du i konkurrencen på Landsskuet kan du kigge forbi SAGROs telt og få en præmie ...så er der sikker gevinst.


Indlæs flere relaterede artikler

Samarbejdspartnere