SAGRO Time

 

Nemt overblik over bedriften 
SAGRO Time giver dig nemt og billigt overblik over hvor meget tid, den ansatte bruger på konkrete opgaver, når tidsregistreringen sker direkte på mobil, tablet eller pc. 

Adgang fra alle dine enheder 
SAGRO Time sørger for, at tidsregistreringen er hurtig og effektiv med enkle, logiske funktioner, og synkroniseringen sker på tværs af enheder. Derfor kan ejer og driftsleder udarbejde arbejdsplan, registrere fravær eller oprette tillæg direkte på sin pc, som også kan se medarbejdernes registreringer in real time. 

Hurtig og effektiv 
Via en tablet, der hænger i stalden, kan medarbejderne nemt tjekke ind og ud ved hjælp af ansigtsgenkendelse. Medarbejderne har desuden adgang, via deres mobiltelefon, til de områder, der bliver arbejdet på, og kan nemt tidsregistrere direkte herfra, hvis de fx er i marken hele dagen. 

Ved udenlandsk arbejdskraft er det desuden muligt, at tilpasse sproget i appen, så man undgår udfordringer med sprogbarrierer.

Udnyt data 
Resultatet bliver fejlfri timeregistrering i SAGRO Time, og over tid opsamler arbejdsgiveren en guldgrube af data, som kan bruges i den daglige beslutningsproces. Det er enkelt at beregne, om en given aktivitet er rentabel i forhold til ressourceforbruget, når man har valide data. 

Når landmanden arbejder med KPI-mål, som for eksempel mål for at hæve ydelsen, sænke dødeligheden eller at reducere foderforbruget, vil det være fordelagtigt med dataene fra SAGRO Time, da disse giver mulighed for at vurdere, hvad ressourcebehovet er, for at nå det konkrete mål. 

Integrer med jeres lønsystem 
SAGRO Time giver arbejdsgiveren mulighed for fra PC at følge timer og hente løngrundlag. Administratorens setup er ret enkelt at gå til. Timeudtrækket kan hentes til pdf, excel eller lessorløn. 

 

Vi undgår, at medarbejdere, mener ét om antal timer, de har arbejdet, og arbejdsgiver mener noget andet

Birgit Gade, BøvlingbjergBirgit Gade, Bøvlingbjerg er en af de første, der har haft SAGRO Time i funktion på bedriften med 6 ansatte.

Hun er begejstret over, hvor nemt app’en fungerer, hvilket også har været medvirkende til, at de ansatte hurtigt har taget den til sig.

- Og så er det genialt, at de rumænske medarbejdere kan bruge en rumænsk brugerflade, siger Birgit Gade.

De ansatte gør meget ud af at være punktlige med, at udfylde, også hvis arbejdstiden har været atypisk.  Det sikrer dem, at får løn for det antal timer, de arbejder.

- Samtidig betyder den løbende registrering, at vi undgår, at medarbejdere, mener ét om antal timer, de har arbejdet, og arbejdsgiver mener noget andet.

App’en giver Birgit Gade et godt overblik over, hvad har der været af lønomkostninger til nu, og hvordan andelen af tillæg er, så arbejdsgiveren løbende er opdateret på bedriftens økonomi.

Nye krav og ønsker

For Birgit Gade var det i starten vigtigt, at app’en var så enkel som muligt, fordi det skulle være nemt at tage den i brug.

- Men vi kunne godt mærke, at der jo hurtigt opstod ønsker, og så var det godt, at det var muligt at rette app’en til. Det er også vigtigt fremover, at vi skal kunne tilpasse den til vores behov.

 

Hvad koster det?

 

SAGRO Time koster fra 40 kr. pr. medarbejder pr. måned.

Oprettelse (et éngangsbeløb) inkl. opsætning og fremtidig support: Normalt 1.999 kr.

SAGRO Time giver os lettere registrering af medarbejdernes timeforbrug

Jørgen Egegaard Nielsen, landmand     

 

Kontakt os

Rasmus Nielsen Digitaliserings- konsulent 96 29 66 96 30 92 17 66
Rasmus Nielsen

Aktuelle arrangementer

HERNING – AgroMarkets HandelsErfa/HandelsInfo – Efterår 2022
HERNING – AgroMarkets HandelsErfa/HandelsInfo – Efterår 2022 27-09-2022 kl. 9:45

Bliv opdateret på finansmarkederne, råvarer, pensions- og fo…

BILLUND – AgroMarkets HandelsErfa/HandelsInfo – Efterår 2022
BILLUND – AgroMarkets HandelsErfa/HandelsInfo – Efterår 2022 29-09-2022 kl. 9:45

Bliv opdateret på finansmarkederne, råvarer, pensions- og fo…

HOLSTEBRO – AgroMarkets HandelsErfa/HandelsInfo – Efterår 2022
HOLSTEBRO – AgroMarkets HandelsErfa/HandelsInfo – Efterår 2022 04-10-2022 kl. 9:45

Bliv opdateret på finansmarkederne, råvarer, pensions- og fo…

Samarbejdspartnere