Landsskuet er en vigtig tradition for os

Udgivet d. 08-07-2024

Traditionen tro var SAGRO stærkt repræsenteret på årets Landsskue, og det store telt var en velbesøgt affære. Her kunne kunder, rådgivere og folkevalgte være sammen på en anden måde, end de plejer.

Egetræsstolene og kakkelbordene var for det meste besat af glade gæster, der fik sig et hvil, og popcornmaskiner, slush-ice og selvfølgelig fadøl fik smilet frem på alles læber. På trods af en vejrudsigt, som endnu engang forsøgte at gøre det surt for bønderne.

 

”Det har været et godt Landsskue i år, og vi har virkelig haft mange forbi for at hilse på,” fortæller Robert Lynge Andersen. Han sidder i bestyrelsen i Holstebro Struer Landboforening, og han er en af de mange folkevalgte, medlemmer og kunder har kunnet hilse på i år.

”Jeg havde faktisk troet, at bekymringer om treparten ville fylde alt i samtalerne, men det har overvejende været positive snakke, vi har haft,” fortsætter han.

 

Et godt forum

Robert Lynge Andersen har bemandet både gulvet og fadølsanlægget, og nye såvel som gamle bekendtskaber slog vejen forbi til en snak, en øl og en sandwich. Det er kunde- og relationspleje i sin reneste form, og et dyrskue kan noget helt særligt, som den sædvanlige omgang ikke kan.

”De fleste, som kigger forbi, er glade kunder, men en gang imellem kommer der også en utilfreds. Det kan være en stor gave, for vi får oftest uoverensstemmelserne løst på stedet. Det er et godt forum til at få tingene løst, for det er langt lettere at løse tingene ved at stå ansigt til ansigt og lytte til hinanden, i stedet for at vi skriver frem og tilbage i mails,” forklarer han.

 

Oftest er det rådgiverne, som SAGROs kunder har kontakten med, men til Landsskuet kan de også møde ledelsen og de folkevalgte – og det har en helt særlig værdi, siger Robert Lynge Andersen.

”Det er vigtigt, at vi er her. At vi viser, vi er kontaktbare - også ledelser og bestyrelser,” fortæller han og slutter:

”Det er også rart for os, der er på arbejde, at være her, og her kommer mange glade ansigter forbi, som har besøgt os i mange, mange år.”

 

Se filmen med noget af alt det man kunne opleve på årets Landsskue, som blev besøgt af flere end 50.000 betalende gæster.

 

Der var optrykt eksemplarer af Landsbladet fra 1972 som kunne fortælle at besøgstallet til ungskuet i Herning det år var på 85.378 besøgende.

 

På Landsskuepladsen og i staldene var der både heste, malkekvæg, kødkvæg, får, geder, kaniner, fjerkræ, katte, hunde og grise. 


Tilmelding til nyhedsbrev


Indlæs flere relaterede artikler

Samarbejdspartnere