Landmænd søges til ”Spis ved bondens bord”

Udgivet d. 12-02-2020

Vil du være med til at synliggøre landbruget i Midt- og Vestjylland?

Herning-Ikast Landboforening, Holstebro Struer Landboforening og andre lokale landboforeninger er sammen med Business Region MidtVest initiativtager til ”Madmødet 2020”.

Arrangementet foregår lørdag den 16. maj kl. 11.00-14.00, hvor interesserede borgere kan komme på rundvisning på en gård og få et måltid, der er baseret på gårdens primære råvarer.

Har du lyst til at være vært, så du kan vise dine medborgere, hvad der sker bag scenen på din gård, så skal du tilmelde dig senest den 1. marts hos Niels Kristian Fruergaard: nkf@sagro.dk

Det er planen, at der skal findes mindst 75 værtsfamilier.

I bestemmer selv, hvilke retter I laver, og hvor mange gæster, I åbner op for. Om I spiser i den pæne spisestue, i køkkenet, på terrassen eller i marken, er op til jer.

Som vært får man 150 kr. pr. gæst til at dække sine omkostninger. Der afregnes efterfølgende med den lokale landboforening. Gæsterne betaler ved tilmelding (100 kr. pr. voksen, og børn spiser med gratis. De resterende omkostninger dækkes af Business Region MidtVest og den lokale landboforening).

Hvad er Madmødet?

Med Madmødet 2020 sætter vi spot på den fødevarevareudvikling, der løbende sker i Midt– og Vestjylland ved at invitere til dialog mellem: dem der spiser, dem der høster, dem der fisker, dem der tilbereder og dem der bestemmer. Folket, producenten, kokken og politikeren. Mad-mødet er ikke blot et enkelt møde eller en enkelt smagsprøve på det, regionen kan, men summen af utallige møder om mad på tværs af brancher og interesser nu og i årene frem.

Se mere på madmødet.dk.


Indlæs flere relaterede artikler

Samarbejdspartnere