Nedsat pris på bæredygtighedsanalyse til bedrifter med saltpåvirkede jorde

Udgivet d. 21-04-2021

Bor du i nærheden af hav eller fjord, måske på en ø, kan SAGRO netop nu tilbyde dig en omfattende gennemgang af bedriftens klima- og bæredygtighedsforhold til nedsat pris.

SAGRO er med i et internationalt projekt om ”Saline Farming”, hvor der er fokus på muligheder for bæredygtig drift på saltpåvirkede jorde. Saltpåvirkningen kan eksempelvis komme fra havgus og oversvømmelse. 

Prognoser om øget havvandsstigning bevirker, at der er fokus på området internationalt. Således er det EUs medfinansiering, der giver SAGRO mulighed for at tilbyde RISE-analyserne til nedsat pris.

RISE står for Response-Inducing Sustainability Evaluation - eller på dansk: Handlingsorienteret bæredygtighedsanalyse.

- Med RISE-analysen får du en handlingsplan med konkrete forslag til, hvordan du kan gøre din produktion endnu mere bæredygtig. Derudover får du adgang til hjælp fra eksperter, der arbejder med bæredygtighed, klima, ressourceeffektivitet, strategi med videre, beretter Dorte Storper, senior projektleder i afdelingen Planter & Miljø.

- Vi forventer, at der inden længe vil komme nogle krav fra forskellige myndigheder om, at man som landmand kan dokumentere, at man arbejder professionelt med sin bæredygtige udvikling.

Så også set i det lys giver det rigtig god mening at være forberedt, forklarer hun.

Først til mølle-princippet
Prisen for at få foretaget en RISE-analyse er normalt fra 12-15.000 kr. Med det aktuelle tilbud er prisen sat ned til 9000 kr.

- Tilbuddet gælder de ti første kunder i målgruppen, der henvender sig, så du skal nok ikke tøve alt for længe, bemærker Dorte Storper.

Hun sidder klar på telefon 4015 7628, hvis du ønsker mere information eller gerne vil bestille en RISE-analyse.

RISE analysen kommer 360 grader rundt om bedriftens klima- og bæredygtighedsforhold.

Kontakt os

Få et godt råd fra en af vores rådgivere

Dorte Storper Senior Projektleder 96 29 69 12 40 15 76 28
Dorte Storper


Indlæs flere relaterede artikler

Samarbejdspartnere