Udgivet d. 06-10-2022
Med de vilde udsving på råvarer, er det vigtigere end nogensinde, at købe og sælge på de rigtige tidspunkter, og her kommer AgroMarkets ind i billedet.
Udgivet d. 06-10-2022
Men undersøgelser viser, at de stigende priser også får ansatte til at bede om mere i løn.
Udgivet d. 05-10-2022
Morten Dahl Thomsen, der er virksomhedsrådgiver hos SAGRO, oplever en stigende interesse fra investorer, der ønsker at investere i landbrug – og landmænd.
Udgivet d. 04-10-2022
Det gælder for både griseproducenter og dem, der har kvæg. Har du ikke erfaring med det, kan du passende læse med her.
Udgivet d. 26-09-2022
Det anbefales, at skattekontoen tjekkes minimum en gang om året.
Udgivet d. 24-09-2022
En ting er at få unge til at prøve landbruget af. En anden er at få dem til at blive. Og det har Alberte Wagner fra SvineRådgivningen en metode til.
Udgivet d. 23-09-2022
Men kravet om 4 % braklækning vil næppe hjælpe forbrugerne.
Udgivet d. 21-09-2022
Arealet med hestebønner vokser voldsomt. Men om der er penge i det for Jakob Kristensen, afhænger også af en faktor, som han ikke selv har indflydelse på.
Udgivet d. 20-09-2022
Jagten er gået ind på Fremtidens Landmand, og LandbrugsMedierne søger efter forbilleder inden for bæredygtighed, teknologi og afsætning.
Udgivet d. 19-09-2022
Prisen på træpiller er eksploderet, og det har gjort energiformen til en eftertragtet hælervare. Nu opfordrer politiet både private og erhvervsdrivende til at sikre værdierne bedre.
Udgivet d. 17-09-2022
De danske mælkeproducenter modtager i øjeblikket en historisk høj afregning for mælken. Det er vigtigt, at de ekstra midler forvaltes fornuftigt, mener SAGROs kvægchef Ejvin Kortegaard.
Udgivet d. 16-09-2022
For Ad Heerschop har videoovervågning givet ham en nemmere arbejdsdag, fordi han ikke skal gå mange unødvendige ture ned til kælvningsafdelingen.
Udgivet d. 15-09-2022
Han er grundliggende nysgerrig, og derfor er han ikke slået ud. Selv kalder han det “dyre lærepenge”. Men sort uheld spillede bestemt også ind.
Udgivet d. 12-09-2022
Fremtidens forbrugere vil komme til at stille endnu højere krav til de fødevarer vi producerer. Det skal vi kunne honorere mener Kristian Lundgaard-Karlshøj.
Udgivet d. 12-09-2022
Sidst i 1990´erne lagde Svend Romvig et større område brak for at tilgodese naturen og fordi området krævede meget arbejde at opdyrke. Men arealet tæller ikke med i det nye krav til fire pct. braklægning.