Nyhedsarkiv

Udløber din forsikringsaftale til nytår, skal du handle nu!

Udgivet d. 17-08-2021

Du har sikkert en 5-årig aftale med dit forsikringsselskab. Når den er ved at udløbe, kan det ofte betale sig at indhente et eller flere nye tilbud.

Læs hele nyheden

Teamet er på plads hos det nye LandboGruppen SYD

Udgivet d. 13-08-2021

Med ansættelsen af den erfarne sagsbehandler Jette Skov Clausen er LandboGruppen JYSKs nye afdeling i Sønderborg for alvor klar til at indtage markedet.

Læs hele nyheden

Kviehotel blev vejen frem for tidligere minkavlerpar

Udgivet d. 12-08-2021

Ofte betaler det sig ikke at sætte alt på ét bræt. I dag er et tidligere minkavlerpar glade for, at de handlede på en god idé fra deres rådgiver og fik forretningen spredt ud.

Læs hele nyheden

Sæt ikke dit kørekort på spil - få hele lasten med hjem!

Udgivet d. 10-08-2021

Tabte halmballer samt tab af andet gods på offentlig vej kan udløse alvorlige ulykker. Derfor straffes chaufføren af et køretøj, som har tabt fx halmballer på vejen, med betinget frakendelse af kørekortet.

Læs hele nyheden

TAKKE TOUREN - en hyldest til den danske landmand

Udgivet d. 10-08-2021

Et felt af SAGROs rådgivere cykler rundt og takker landmændene for indsatsen med at producere fødevarer til familien Danmark gennem hele coronakrisen

Læs hele nyheden

Planer for tredje vandplansperiode er umulige at realisere

Udgivet d. 05-08-2021

Tirsdag havde seks midt- og nordjyske landboforeninger kaldt deres medlemmer omkring Limfjorden sammen for at informere dem om de store konsekvenser, vandplansperiode tre kan få for deres bedrifter.

Læs hele nyheden

Otte kilometer blomster er klar til at blive plukket

Udgivet d. 03-08-2021

Holstebro Struer Landboforening har igen i år sået blomsterstriber i Holstebro og Struer kommuner. I alt er der sået otte km 30 forskellige steder. Blomsterne står nu i fuldt flor og er klar til at blive plukket.

Læs hele nyheden

Hvad kan jeg blive? - Kongres skal inspirere tidligere minkavlere

Udgivet d. 30-07-2021

Den 21. august inviterer rådgivningsvirksomheden SAGRO sammen med en række kommuner og minkavler-foreninger til en inspirationsdag, hvor tidligere minkavlere og følgeerhverv kan blive klogere på, hvilke muligheder de har i fremtiden.

Læs hele nyheden

Vandplaner kan ramme landbrug og lokalsamfund hårdt

Udgivet d. 27-07-2021

Seks landbrugsformænd træder den 3. august ud af bestyrelseslokalerne og ind i maskinhusene hos fire landmænd, der driver landbrug i Onsild, Skals, Skive og Karup.

Læs hele nyheden

Har du styr på dine bremser?

Udgivet d. 23-07-2021

Vi nærmer os høst og sæsonen for at få luftet maskinparken, men har du helt styr på om det du kører med, egentlig er lovligt? En statistik fra tungvognsafdelingen ved politiet viser at 46,8% i hvert fald ikke har styr på bremserne på frakørselsvognen…

Læs hele nyheden

Fokus på efterafgrøder sået før høst

Udgivet d. 20-07-2021

Den kolde maj, har med al sandsynlighed udskudt høsten lidt, men det er spændende at se hvor vi er d. 1 august. En sen høst vil øge presset på såningen af efterafgrøder i en tid, hvor der er travlt med andre ting.

Læs hele nyheden

Rådgiver i P1 orientering

Udgivet d. 16-07-2021

SAGROs rådgiver Michael Bach-Olesen var tirsdag igennem i P1 orientering for at give en status på, hvordan situationen ser ud for de tidligere minkavlere.

Læs hele nyheden

Ribe Dyrskue 2021: Flere dyr end nogenside – og nok for al fremtid

Udgivet d. 13-07-2021

Årets Dyrskue i Ribe sætter rekord når det kommer til antallet af dyr på pladsen.

Læs hele nyheden

SAGRObarometer: Stigende mælkepriser kan være ovre for denne gang

Udgivet d. 12-07-2021

Indtjeningsudviklingen for økologisk mælkeproduktion bærer præg af fortsat stigende foderpriser og svagt faldende mælkepris og det presser indtjeningen.

Læs hele nyheden

Summax webinar

Udgivet d. 07-07-2021

Se alle guldkornene fra SAGROs Summax webinar. I filmen fortæller SAGROs rådgivere hvordan du bliver endnu bedre til at bruge Summax i dagligdagen.

Læs hele nyheden

Samarbejdspartnere