Landbrugsrådgivning

SAGRO er en rådgivningsvirksomhed, som er målrettet mod landbrug. Sammen er vi stærkest, og det betyder også, at vi er ejet af forskellige landbrugsforeninger, herunder Holstebro Struer Landboforening, Herning-Ikast Landboforening, Jysk Landbrug, Sydvestjysk Landboforening, Familielandbruget VEST-Jylland samt Grindstedegnens Familielandbrug.

Vi foretager uvildig og transparent rådgivning, hvor kunden altid kan føle sig tryg. Det er upåagtet området, som vi beskæftiger os med.
Hos os kan du blandt andet modtage rådgivning inden for følgende områder:
Planter, økologi, miljø og natur og kvæg. Det er selvfølgelig kun et lille udpluk af vores mange ydelser, som spænder bredt. Vi kan naturligvis også være behjælpelige med økonomiske og juridiske forhold, ligesom vores IT-afdeling også rådgiver om mindre eller større spørgsmål og problematikker i henhold til IT og teknologi.

Hvorfor er landbrugsrådgivning vigtigt?

Landbrugsrådgivning handler om at rådføre aktører i landbrugsbranchen til at gøre dét, som er mest hensigtsmæssigt i en given situation med henblik på landbrug. Hos SAGRO gør vi en dyd ud af dette, og vi bestræber os altid på at give den bedste og mest professionelle landbrugsrådgivning som overhovedet mulig. Vores team består af faglige og kompetente medarbejdere, som alle har stor viden omkring branchen som helhed. Med andre ord er deres viden stor, og de vil derfor vejlede og rådgive jer på bedste vis.

Branchen kan være kompleks og fuld af uforudsigelighed, hvilket også betyder, at I er i trygge hænder, når I samarbejder med SAGRO.

Rådgivningsselskabet, SAGRO, opstod på baggrund af en fusion i 2016, hvor det daværende Jysk Landbrugsrådgivning og Heden & Fjord slog sig sammen. Det har skabt et professionelt og fagligt rådgivningsselskab, som i dag tæller adskillige eksperter og rådgivere inden for forskellige fagområder.

Vi har fire huse, hvor vores dygtige landsbrugsrådgivere har sin daglige gang, når de ikke er ude hos kunderne. Husene er beliggende i Holstebro, Herning, Billund og Esbjerg. De arbejder alle mod ét fælles mål: At give jer som kunder den bedste landsbrugsrådgivning, som I kan profitere af på den ene eller anden måde. 

Alle vores rådgivere er altid til rådighed, hvilket også betyder, at I aldrig står alene med eventuelle problematikker, som skal løses. Vi ønsker nemlig at tilbyde hurtig og professionel rådgivning i alle tænkelige situationer. I er altid mere end velkomne til at kontakte os, uanset hvad spørgsmål I måtte have. Det handler om at være tæt på kunden, for at kunne hjælpe bedst muligt.

Hvilke ydelser kan en landsbrugsrådgiver hjælpe med?

Vores landbrugsrådgivere dækker som sagt en bred vifte af ydelser, og arbejder hver dag på at give den bedste rådgivning til vores kunder.
Her kan du finde nogle af de områder vores landbrugsrådgivere kan hjælpe med:

Løn
HR – Både internt og eksternt
Kvæg
Planter og miljø
Regnskab
Økologi
Økonomi og strategi
Økonomi

Vi rådgiver i dag flere end 7.000 landmænd, leverandører og andre virksomheder med relation til landbrug, hvilket gør os til én af landets største rådgivningsvirksomheder inden for landbrug.

Arrangementer

AULUM – Aulum Dyrskue 2022

13-08-2022 kl. 9:00 (Dyrskuepladsen, Ørrevej, 7490 Aulum)

Kom til Aulum Dyrskue lørdag den 13. august fra kl. 9.00-16.00

HERNING – Kartoffeldagen 2022

30-08-2022 kl. 8:30 (Forsøgsmarken på Greenvej 38, 7400 Herni…)

Kartoffelavlere og andre interesserede inviteres til årets Kartoffeldag i forsøgsmarken.

BILLUND - Ledelseskursus: Kulturforståelse og internationale medarbejdere

13-10-2022 kl. 9:30 (Majsmarken 1, 7190 Billund)

Bliv kompetent til at modtage, on-boarde og lede internationale medarbejdere

Nyheder

Få 14 dages gratis adgang til både AgroMarkets og AgroMarkets-KORNBEREGNER

09-08-2022

Få 14 dages gratis adgang til både AgroMarkets og til AgroMarkets-KORNBEREGNER og find de bedste nettopriser for hvede, raps, byg,…

Varmt vejr øger risiko for brand under høsten

08-08-2022

I de kommende dage vender sommervarmen tilbage. Derfor opfordres landmænd og ansatte i landbruget til at være ekstra opmærksomme p…

Nåede du også at få de ekstra ædepladser klar?

05-08-2022

Der er også kommet nye regler for antallet af kobørster.

Samarbejdspartnere