Landbrugsrådgivning

SAGRO er en rådgivningsvirksomhed, som er målrettet mod landbrug. Sammen er vi stærkest, og det betyder også, at vi er ejet af forskellige landboforeninger, herunder Holstebro Struer Landboforening, Herning-Ikast Landboforening, Jysk Landbrug, Sydvestjysk Landboforening, Familielandbruget VEST-Jylland samt Grindstedegnens Familielandbrug. Sammen arbejder vi for et bedre landbrug gennem kompetent rådgivning, som skal gøre jer trygge, uanset hvilket landbrug I beskæftiger jer med.

Vi foretager uvildig og transparent landbrugsrådgivning, hvor I altid kan føle jer trygge. Det er upåagtet området, som vi beskæftiger os med.
Hos os kan du blandt andet modtage rådgivning inden for følgende områder:

 • Planter
 • Økologi
 • Miljø og natur 
 • Kvæg.

Det er selvfølgelig kun et lille udpluk af vores mange ydelser, som spænder bredt. Vi kan naturligvis også være behjælpelige med økonomiske og juridiske forhold, ligesom vores IT-afdeling også rådgiver om mindre eller større spørgsmål og problematikker i henhold til IT og teknologi.

Skræddersyet landbrugsrådgivning der matcher jeres behov

Hvorfor er landbrugsrådgivning vigtigt?

Landbrugsrådgivning handler om at rådføre aktører i landbrugsbranchen til at gøre dét, som er mest hensigtsmæssigt i en given situation med henblik på landbrug. Hos SAGRO gør vi en dyd ud af dette, og vi bestræber os altid på at give den bedste og mest professionelle landbrugsrådgivning overhovedet mulig. Vores team består af faglige og kompetente medarbejdere, som alle har stor viden om landbrugsbranchen. Med andre ord er vores viden stor, og I er derfor garanteret kompetent rådgivning i A-Z inden for landbruget.

Branchen kan være kompleks og fuld af uforudsigelighed, hvilket også betyder, at I er i trygge hænder, når I samarbejder med SAGRO.

Landbrugsrådgivningsselskabet SAGRO, opstod på baggrund af en fusion i 2016, hvor det daværende Jysk Landbrugsrådgivning og Heden & Fjord slog sig sammen. Det har skabt et professionelt og fagligt rådgivningsselskab, som i dag tæller adskillige eksperter og rådgivere inden for forskellige fagområder.

Vi har fire huse, hvor vores dygtige landsbrugsrådgivere har sin daglige gang, når de ikke er ude hos kunderne. Husene er beliggende i Holstebro, Herning, Billund og Esbjerg. De arbejder alle mod ét fælles mål: At give jer som kunder den bedste landsbrugsrådgivning, som I kan profitere på. 

Alle vores landbrugsrådgivere er altid til rådighed, hvilket også betyder, at I aldrig står alene med eventuelle problematikker, som skal løses. Vi ønsker nemlig at tilbyde hurtig og professionel rådgivning i alle tænkelige situationer. I er altid mere end velkomne til at kontakte os, uanset hvad spørgsmål I måtte have. Det handler om at være tæt på kunden, for at kunne hjælpe bedst muligt.

Hvad kan en landsbrugsrådgiver hjælpe med?

Vores landbrugsrådgivere dækker som sagt en bred vifte af ydelser, og arbejder hver dag på at give den bedste rådgivning til vores kunder.
Her kan du finde nogle af de områder vores landbrugsrådgivere kan hjælpe med:

 • Løn
 • HR – Både internt og eksternt
 • Kvæg
 • Planter og miljø
 • Regnskab
 • Økologi
 • Økonomi og strategi
 • Regnskab

Vi rådgiver i dag flere end 7.000 landmænd, leverandører og andre virksomheder med relation til landbrug, hvilket gør os til én af landets største rådgivningsvirksomheder inden for landbrug.

Arrangementer

AULUM – Aftenkongres 2022

30-11-2022 kl. 19:00 (Aulum Fritidscenter, Markedspladsen 10,…)

SAGRO Planter & Miljø inviterer til Aftenkongres i Aulum. Kom og hør om landbrug, natur, vandmiljø, EU og CAP-reform.

HOLSTEBRO – ADR-medarbejder-kursus vedr. transport af farligt gods

05-12-2022 kl. 13:00 (SAGRO, Holstebro)

Kursusbevis er nødvendig for at transportere farligt gods som dieselolie, plantekemi, gasflasker, kemi til vask og rengøring af st…

BILLUND: Infodag om InterCount

07-12-2022 kl. 14:00 (SAGRO, Majsmarken 1, 7190 Billund)

I samarbejde med SEGES inviterer SAGRO Ø90 Online kunder til informationsmøde om InterCount.

Nyheder

Sådan prioriterer du dine investeringer i marken til 2023

29-11-2022

Det er vigtigt, at man har tilstrækkelig tørrekapacitet, og at man energioptimerer. Og snart udløber muligheden for tilskud til pr…

Kommuner og landbrug indgår historisk aftale om klimatiltag

21-11-2022

To midtjyske landbrugsorganisationer og kommunerne i Herning og Ikast-Brande vil arbejde sammen om nye initiativer, der kan skabe…

Har du brug for mere opsparing til pension?

18-11-2022

Hvis du har brug for mere opsparing end kr. 59.200 årligt, som er det beløb, du kan indbetale på din ratepension, er livrente en…

Samarbejdspartnere