Landbrugsrådgivning

SAGRO er en rådgivningsvirksomhed, som er målrettet mod landbrug. Sammen er vi stærkest, og det betyder også, at vi er ejet af forskellige landboforeninger, herunder Holstebro Struer Landboforening, Herning-Ikast Landboforening, Jysk Landbrug, Sydvestjysk Landboforening, Familielandbruget VEST-Jylland samt Grindstedegnens Familielandbrug. Sammen arbejder vi for et bedre landbrug gennem kompetent rådgivning, som skal gøre jer trygge, uanset hvilket landbrug I beskæftiger jer med.

Vi foretager uvildig og transparent landbrugsrådgivning, hvor I altid kan føle jer trygge. Det er upåagtet området, som vi beskæftiger os med.
Hos os kan du blandt andet modtage rådgivning inden for følgende områder:

 • Planter
 • Økologi
 • Miljø og natur 
 • Kvæg

Det er selvfølgelig kun et lille udpluk af vores mange ydelser, som spænder bredt. Vi kan naturligvis også være behjælpelige med økonomiske og juridiske forhold, ligesom vores IT-afdeling også rådgiver om mindre eller større spørgsmål og problematikker i henhold til IT og teknologi.

Skræddersyet landbrugsrådgivning der matcher jeres behov

Hvorfor er landbrugsrådgivning vigtigt?

Landbrugsrådgivning handler om at rådføre aktører i landbrugsbranchen til at gøre dét, som er mest hensigtsmæssigt i en given situation med henblik på landbrug. Hos SAGRO gør vi en dyd ud af dette, og vi bestræber os altid på at give den bedste og mest professionelle landbrugsrådgivning overhovedet mulig. Vores team består af faglige og kompetente medarbejdere, som alle har stor viden om landbrugsbranchen. Med andre ord er vores viden stor, og I er derfor garanteret kompetent rådgivning i A-Z inden for landbruget.

Branchen kan være kompleks og fuld af uforudsigelighed, hvilket også betyder, at I er i trygge hænder, når I samarbejder med SAGRO.

Landbrugsrådgivningsselskabet SAGRO, opstod på baggrund af en fusion i 2016, hvor det daværende Jysk Landbrugsrådgivning og Heden & Fjord slog sig sammen. Det har skabt et professionelt og fagligt rådgivningsselskab, som i dag tæller adskillige eksperter og rådgivere inden for forskellige fagområder.

Vi har fire huse, hvor vores dygtige landsbrugsrådgivere har sin daglige gang, når de ikke er ude hos kunderne. Husene er beliggende i Holstebro, Herning, Billund og Esbjerg. De arbejder alle mod ét fælles mål: At give jer som kunder den bedste landsbrugsrådgivning, som I kan profitere på. 

Alle vores landbrugsrådgivere er altid til rådighed, hvilket også betyder, at I aldrig står alene med eventuelle problematikker, som skal løses. Vi ønsker nemlig at tilbyde hurtig og professionel rådgivning i alle tænkelige situationer. I er altid mere end velkomne til at kontakte os, uanset hvad spørgsmål I måtte have. Det handler om at være tæt på kunden, for at kunne hjælpe bedst muligt.

Hvad kan en landsbrugsrådgiver hjælpe med?

Vores landbrugsrådgivere dækker som sagt en bred vifte af ydelser, og arbejder hver dag på at give den bedste rådgivning til vores kunder.
Her kan du finde nogle af de områder vores landbrugsrådgivere kan hjælpe med:

 • Løn
 • HR – Både internt og eksternt
 • Kvæg
 • Planter og miljø
 • Regnskab
 • Økologi
 • Økonomi og strategi
 • Regnskab

Vi rådgiver i dag flere end 7.000 landmænd, leverandører og andre virksomheder med relation til landbrug, hvilket gør os til én af landets største rådgivningsvirksomheder inden for landbrug.

Arrangementer

InterCount webinar: Kom godt i gang med Control Basis

23-03-2023 kl. 10:00 (Online)

Deltag i det gratis webinar om Control Basis i InterCount og bliv helt tryg ved arbejdsgangen og den automatiske kontering, der er…

InterCount webinar: Kom godt i gang med Bilagskontering og Hjælpetekster

23-03-2023 kl. 11:30 (Online)

Deltag i det gratis webinar om InterCount, hvor du bliver godt klædt på til at arbejde med og styre din kontering med sikker hånd.…

BILLUND – Vandingsdag 2023

28-03-2023 kl. 9:30 (SAGRO, Majsmarken 1, 7190 Billund)

Får du nok ud af din markvanding? Kom til en spændende temadag om markvanding.

Nyheder

Fusionernes formand fik et forrygende farvel

22-03-2023

Generalforsamlingen var Sven Agergaards sidste som formand for Herning-Ikast Landboforening.

Rørende afsked med politisk familieikon og ny formand

21-03-2023

Lone Andersen takkede af som formand gennem 19 år til stående bifald. Ny formand er Peter Jørgen Kock.

Klimaløsninger en del af Innovationstemaet for landbrugsskoleelever

21-03-2023

82 elever fra Asmildkloster Landbrugsskole var på besøg hos SAGRO som led i deres tema om Innovation.

Samarbejdspartnere