Landbrugsrådgivning

SAGRO er en rådgivningsvirksomhed, som er målrettet mod landbrug. Sammen er vi stærkest, og det betyder også, at vi er ejet af forskellige landbrugsforeninger, herunder Holstebro Struer Landboforening, Herning-Ikast Landboforening, Jysk Landbrug, Sydvestjysk Landboforening, Familielandbruget VEST-Jylland samt Grindstedegnens Familielandbrug.

Vi foretager uvildig og transparent rådgivning, hvor kunden altid kan føle sig tryg. Det er upåagtet området, som vi beskæftiger os med.
Hos os kan du blandt andet modtage rådgivning inden for følgende områder:
Planter, økologi, miljø og natur og kvæg. Det er selvfølgelig kun et lille udpluk af vores mange ydelser, som spænder bredt. Vi kan naturligvis også være behjælpelige med økonomiske og juridiske forhold, ligesom vores IT-afdeling også rådgiver om mindre eller større spørgsmål og problematikker i henhold til IT og teknologi.

Hvorfor er landbrugsrådgivning vigtigt?

Landbrugsrådgivning handler om at rådføre aktører i landbrugsbranchen til at gøre dét, som er mest hensigtsmæssigt i en given situation med henblik på landbrug. Hos SAGRO gør vi en dyd ud af dette, og vi bestræber os altid på at give den bedste og mest professionelle landbrugsrådgivning som overhovedet mulig. Vores team består af faglige og kompetente medarbejdere, som alle har stor viden omkring branchen som helhed. Med andre ord er deres viden stor, og de vil derfor vejlede og rådgive jer på bedste vis.

Branchen kan være kompleks og fuld af uforudsigelighed, hvilket også betyder, at I er i trygge hænder, når I samarbejder med SAGRO.

Rådgivningsselskabet, SAGRO, opstod på baggrund af en fusion i 2016, hvor det daværende Jysk Landbrugsrådgivning og Heden & Fjord slog sig sammen. Det har skabt et professionelt og fagligt rådgivningsselskab, som i dag tæller adskillige eksperter og rådgivere inden for forskellige fagområder.

Vi har fire huse, hvor vores dygtige landsbrugsrådgivere har sin daglige gang, når de ikke er ude hos kunderne. Husene er beliggende i Holstebro, Herning, Billund og Esbjerg. De arbejder alle mod ét fælles mål: At give jer som kunder den bedste landsbrugsrådgivning, som I kan profitere af på den ene eller anden måde. 

Alle vores rådgivere er altid til rådighed, hvilket også betyder, at I aldrig står alene med eventuelle problematikker, som skal løses. Vi ønsker nemlig at tilbyde hurtig og professionel rådgivning i alle tænkelige situationer. I er altid mere end velkomne til at kontakte os, uanset hvad spørgsmål I måtte have. Det handler om at være tæt på kunden, for at kunne hjælpe bedst muligt.

Hvilke ydelser kan en landsbrugsrådgiver hjælpe med?

Vores landbrugsrådgivere dækker som sagt en bred vifte af ydelser, og arbejder hver dag på at give den bedste rådgivning til vores kunder.
Her kan du finde nogle af de områder vores landbrugsrådgivere kan hjælpe med:

Løn
HR – Både internt og eksternt
Kvæg
Planter og miljø
Regnskab
Økologi
Økonomi og strategi
Økonomi

Vi rådgiver i dag flere end 7.000 landmænd, leverandører og andre virksomheder med relation til landbrug, hvilket gør os til én af landets største rådgivningsvirksomheder inden for landbrug.

Arrangementer

BILLUND – Temadag: Klimatilpasning og energikilder på eget landbrug

19-05-2022 kl. 13:00 (SAGRO, Majsmarken 1, 7190 Billund)

SAGRO og Byggeri & Teknik inviterer til temadag, hvor du kan høre om, hvad du selv kan gøre for at reducere energiomkostningerne

BILLUND – Sprøjteopfølgningskursus – Salgsafgrøder

23-05-2022 kl. 8:30 (SAGRO, Majsmarken 1, 7190 Billund)

I uddannelsen får deltagerne viden om seneste forsknings- og forsøgsresultater inden for området plantebeskyttelse i landbruget. D…

BILLUND – AgroMarkets/HandelsErfa

24-05-2022 kl. 9:45 (SAGRO, Majsmarken 1, 7190 Billund)

Bliv opdateret på finansmarkederne, råvarer, pensions- og formuerådgivning hos SAGRO.

Nyheder

Første slæt: Store forskelle på græssets udviklingstrin

16-05-2022

I år skal man være ekstraskarp, fordi indkøbt, proteinrigt foder er steget voldsomt i pris.

Kom til Sofari hos Nicolaj Pedersen

16-05-2022

Nicolaj Pedersen driver Stenager Økogris ved Hovborg. Her er det grisen, han og medarbejdere lever for. Gården er en af værterne v…

"Hver eneste bedrift, jeg har besøgt, har som minimum sparet 10 til 12% på elregningen"

11-05-2022

Man kan have nok så mange LED-pærer installeret rundt omkring, men de batter ikke meget i det samlede regnskab, hvis det mest ener…

Samarbejdspartnere