Biodiversitet, CAP-reform og megatrends: Årets aftenkongres kommer vidt omkring

Udgivet d. 25-11-2021

SAGRO Planter & Miljø holder mandag d. 6. december aftenkongres hvor Morten D.D. Hansen og Henning Otte Hansen er på programmet.

Der er flere kendte navne på programmet, når SAGRO Planter og Miljø inviterer til Aftenkongres mandag d. 6 december i Aulum Fritidscenter. 

- Biodiversitet er på alles læber, og agendaen fylder mere og mere - også i landbruget. Derfor har vi inviteret Morten D.D. Hansen fra Naturhistorisk Museum i Aarhus til at fortælle om sine erfaringer og holdninger til biodiversitet, siger Hans Jeppe Andersen, der er chef for Planter og Miljø hos SAGRO. 

Herefter følger et indlæg fra Henning Otte Hansen, der er seniorrådgiver på Københavns Universitet i sektion for produktion, markeder og politik. Han har i sit oplæg fokus på CAP-reformen og megatrends indenfor fødevarer, der unægteligt har indflydelse på, hvilke fødevarer, landbruget skal producere i fremtiden. . 

Efter de to indlæg deles deltagerne op i spor med fokus på: 

  • Salgsafgrøder
  • Grovfoder
  • Kartofler
  • Økologi

Arrangementet er gratis, men af hensyn til kaffe og lokalefordeling er der tilmelding senest onsdag den 1. december. Tilmelding kan ske på dette link. 

 

Kontakt os

Få et godt råd fra en af vores rådgivere

Hans Jeppe Andersen Chef, Planter & Miljø 76 60 21 70 25 57 98 40
Hans Jeppe Andersen


Samarbejdspartnere