For hver ny kunde etablerer Strømlinet seks kvadratmeter nye Faunastriber

Udgivet d. 24-06-2022

Virksomheden Strømlinet har valg at støtte op om den lokale danske natur. De har nemlig meldt sig som sponsor af næste års Faunastriber.

Faunastriber er et projekt, hvor lokale landmænd i samarbejde med grønne organisationer og kommuner etablerer levesteder i og ved marken til gavn for insekt- og dyrelivet.

- I samarbejde med landmænd og kommuner har vi de senere år etableret flere hundrede kilometer faunastriber for både landmænd, skovejere, boligforeninger osv., siger Rasmus Filsø Løbner, der er natur- og vildt rådgiver hos SAGRO.

Nu har den jyske energivirksomhed Strømlinet fået øjnene op for Faunastriberne, og tilbudt at sponsorerer projektet med seks kvadratmeter faunastribe for hver ny kunde, virksomheden får i 2022.

Både Strømlinet og SAGRO er meget stolte af det nye samarbejde, og vil arbejde fokuseret på at etablerer de nye faunastriber de steder, hvor det naturmæssigt giver bedst mening, så fugle, insekter og pattedyr i det åbne land dermed tilgodeses.      

- Strømlinet har valgt at støtte etableringen af Faunastriber fordi vi mener, at det er vigtigt at bakke op om biodiversiteten i den danske natur. Faunastriber giver os mulighed for at gøre en grøn forskel i de lokalområder hvor også vores kunder bor. Dermed støtter vi et initiativ der er både synligt og håndgribeligt, og vi ser frem til godt samarbejdet med SAGRO omkring projektet, udtaler adm. direktør i Strømlinet Magnus Thomsen.

Vi håber at vores kunderne og samarbejdspartnere vil tage godt imod det nye initiativ, og hvis du vil vide mere om faunastribe projektet kan du finde det på www.fauanstriber.dk eller via Strømlinets hjemmeside www.stromlinet.dk/baeredygtighed.

Kontakt os

Få et godt råd fra en af vores rådgivere

Rasmus Filsø Løbner Teamkoordinator natur 96 29 66 36 22 80 82 20
Rasmus Filsø Løbner


Indlæs flere relaterede artikler

Samarbejdspartnere