Fra spillende træner til cheftræner

Udgivet d. 02-12-2021

Lasse Frost kommer fra en stilling, hvor han havde ledelsesansvaret for 14 mand. Hos SAGRO er han landet i en stilling som regnskabschef, og har nu omkring 100 medarbejdere i sin afdeling.

38-årige Lasse Frost har aldrig været i tvivl om, at det var i landbruget, han skulle udspille sin karriere. Med en opvækst på en kvægejendom i østhimmerland lå det ligesom også i kortene, at han skulle en tur på landbrugsskolen, hvor han dimitterede som faglært landmand i 2004. Herefter tog han jordbrugsteknologuddannelse og erhvervs- og kreditrådgiver-uddannelsen, hvilket landede ham i en stilling hos Nordea.

- Efter et par år kunne jeg mærke, at jeg skulle tættere på landmændene. Hos Nordea havde jeg mest finansiel rådgivning, og jeg følte ikke, at mine evner blev brugt optimalt, siger Lasse Frost.

Herefter blev han ansat hos rådgivningsvirksomheden LMO, der senere fusionerede og blev til Velas. I processen gik han fra at være rådgiver til at blive leder for først Viborg afdelingen og senere at få ansvaret for også Aarhus afdelingen.

- Man kan sige, at jeg stille og roligt er vokset ind i lederrollen, og jobbet her hos SAGRO var egentlig det næste naturlige skridt på min rejse som leder, siger han.

 

Tilfreds direktør

Palle Høj, der er direktør i SAGRO Regnskab er også ganske tilfreds med, at Lasse Frost har valgt at skifte rådgivningsselskab.

- Vi er lykkedes med at ansatte en meget dygtig leder. Lasse har stor erfaring fra rådgivningsbranchen, og selvom han får et større ansvar end tidligere, så er jeg ikke i tvivl om, at han kommer til at løfte opgaven,  siger Palle Høj.

 

Det var første måned

Lasse Frost har netop rundet sin første måned som chef i SAGRO Regnskab, og selvom de første par uger var hårde, er han nu ved at få et overblik over medarbejderne og opgaverne.

- Jeg er blevet rigtig godt modtaget, men jeg går som forventet fra at være spillende træner til nu at være cheftræneren. Det hele er lige blevet løftet et niveau, kan man sige, og det passer mig rigtig godt, siger han og fortsætter:

- Når det er sagt, er jeg ikke sådan en chef, der kun sidder på kontoret og laver regneark. Min dør åbner indad for både medarbejdere, landmænd og andre kontakter. Jeg har et ønske om at kunne engagere mig i gårdråd og bestyrelser på gårdene, siger han.

Så den opfordring er hermed givet videre.

Kontakt os

Få et godt råd fra en af vores rådgivere

Lasse Frost Regnskabschef 96 29 65 50 20 12 27 16
Lasse Frost


Samarbejdspartnere