Intet markarbejde uden SAGROs app

Udgivet d. 11-04-2017

Er du klar over, at SAGRO har udviklet en gratis app, som er helt uundværlig her i den travle tid i marken?

Fra SAGROs app: Billednøglen er en hjælp i marken - lige fra bestemmelse af ukrudt eller skadedyr, til vejledning i valg af planteværn og til beregning af tankblanding.

Skal du bekæmpe ukrudt, skadedyr eller svampeangreb, så finder du hjælp i app’ens standardsprøjteplan for foråret 2017, som omfatter alle kornarter samt grovfoder inklusiv hestebønner.

  1. BILLEDNØGLE
    En sikker bestemmelse af ukrudt eller skadedyr er helt essentiel, inden du vælger behandlingsmetode. Derfor indeholder SAGROs app også en rigt illustreret billednøgle. Her navigerer du nemt rundt, fordi ukrudt, sygdomme og skadedyr er fordelt på konkrete afgrøder, fx sygdomme og skadedyr i raps, ukrudt i græs eller sygdomme og skadedyr i kartofler. Alt er vist med fine farvebilleder. Se herover.
  2. VÆKSTSTADIER
    Rettidighed er også her et nøgleord. Derfor er der i SAGROs app en illustrativ oversigt over afgrødernes vækststadier, så du kan iværksætte din sprøjtning på det mest effektfulde tidspunkt.
  3. KEMIKALIEBEREGNER
    Nu er du klar til at lave din tankblanding. Her bruger du app’ens kemikalieberegner, hvor du med få klik udregner mængden af midler og vand til en tankblanding ud fra ønsket dosering i marken.

Forår er også såtid

Skal du så, men har glemt formlen for at beregne udsædsmængden? Med få klik i app’en kender du den nøjagtige udsædsmængde for både korn og raps. Du vælger selv, om du vil regne i kg eller units.

Den værdifulde app er gratis. Du henter den ned på din smart phone eller tablet på Google Play eller i App Store.

NB. App’en kan endnu mere! Det kan du læse om her.

Uddrag af det meget omfattende indhold på SAGROs app.

Billednøglen omfatter også skadedyr i stort set alle afgrøder.

Kontakt os

Få et godt råd fra en af vores rådgivere

Birgit Vestergaard Planterådgiver 96 29 68 32 21 41 95 04
Birgit Vestergaard

Kontakt os

Få et godt råd fra en af vores rådgivere

Thomas Harbo Planterådgiver 76 60 21 60 25 57 98 85
Thomas Harbo


Indlæs flere relaterede artikler

Samarbejdspartnere