Rekordstor interesse for sprøjtekurser

Udgivet d. 27-12-2021

Flere end 650 kursister har indtil videre deltaget i sæsonens sprøjteopfølgningskurser hos SAGRO. Det er ny rekord, men efterspørgslen er stadig høj, så derfor er der planlagt nye kurser efter nytår.

D. 13. september afholdte SAGRO sæsonens første sprøjteopfølgningskursus. En smule tidligt? Det vil nogen nok mene, men det var en hel bevidst beslutning, at starte sæsonen for de både nødvendige og eftertragtede kurser. 

- Vi kunne fornemme på de henvendelser vi fik, at der var et stort efterslæb efter corona. Derfor tog vi en beslutning om at skrue på for volumen af kurser og startede tidligere op end normalt, siger Birgit Vestergaard, der er Planterådgiver hos SAGRO.

Årets kurser har været mere målrettede i det faglige indhold, hvor man har kørt med  tema opdeling i kurserne for hhv: salgsafgrøder, kartofler og grovfoder allerede ved tilmeldingen. Derudover har erfaringsdeling også været et vigtigt element på kurserne.

- Det er dejligt med så engagerede kursister, og vi har fået gode tilbagemeldinger fra kursisterne, så jeg tror, vi har ramt formen på kurserne helt perfekt denne sæson. Så vi kommer ikke til at ændre noget i de kommende kurser i starten af 2022, der allerede er åbne for tilmeldinger på sagro.dk, siger hun. 

Med mere end 650 kursister har denne sæson allerede sat deltagerrekord, og med fire kurser i januar komme deltagerantallet for sæsonen til at lande på omkring de 850.

 

​​

Kontakt os

Få et godt råd fra en af vores rådgivere

Birgit Vestergaard Planterådgiver 96 29 68 32 21 41 95 04
Birgit Vestergaard


Samarbejdspartnere