En bred pallette af ydelser sikrer SAGRO et godt overskud

Udgivet d. 11-03-2022

Rådgivningsvirksomheden SAGRO ender med et resultat på 14,5 mio. kr., hvilket kommer medlemmerne til gode

På trods af turbulente vinde med blandt andet corona og svingende råvarepriser, endte 2021 med at være et ganske godkendt år for rådgivningsvirksomheden SAGRO, der ender med 14,5 mio. kr. på bundlinjen.

- På trods af tilbagegangen af antallet af landmænd på landsplan, er vi lykkedes med at ramme et stykke over budgettet. Det skal helt sikker tilskrives vores dygtige rådgivere, som flere landmænd både indenfor og udenfor vores kerneområde har fået øjnene op for, siger Torben Jensen, der er administrerende direktør hos SAGRO.

Spiller hinanden stærke
Overskuddet kan dog ikke tilskrives en strøm af nye kunder, men skal derimod findes i den brede pallette, som virksomheden tilbyder.

- SAGRO og vores datterselskaber udvider hele tiden paletten af ydelser, og flere og flere nuværende kunder vælger at lade sig rådgive “full-line” af SAGRO og datterselskaberne. Vores rådgivere er blevet rigtig gode til at spille hinanden stærke på tværs af organisationen, og det afspejler sig nu på resultatet, siger han. 

De områder, som har set en betragtelig vækst, er bl.a. økologi, IT, salg af landbrugsejendomme, juridiske ydelser og også en del landmåler arbejde har vundet frem.

Tilfreds formand
Formanden for SAGROs bestyrelse, Sven Agergaard, glæder sig over, at medlemmerne endnu engang kan trække et stort overskud ud, så man kan bevare det meget lave medlemskontingent.

 - Jeg er imponeret over, at SAGROs medarbejdere endnu en gang har kunnet arbejde og yde den service, vi som landmænd efterspørger, selvom der også i år har været covid-19. Vi skylder dem en stor tak, siger han.

- I ejerforeningerne bag SAGRO driver vi et stort lands- og lokalpolitisk arbejde til gavn for landbruget produktionsvilkår, således der tages hensyn til både miljø, klima og økonomi. Der er mange politiske udfordringer der skal løses fremadrettet. De ekstra ressourcer kommer til at bidrage direkte til det arbejde gennem vores politiske sekretariat, siger Sven Agergaard.

Kontakt os

Få et godt råd fra en rådgiver

Kasper Frank Christensen Kasper Frank Christensen Kommunikationschef 96296609 31596006


Tilmelding til nyhedsbrev


Indlæs flere relaterede artikler

Samarbejdspartnere