Husk at tjekke befordringsfradraget på din forskudsopgørelse

Udgivet d. 13-11-2020

Når Skattestyrelsen åbner for adgang til forskuds- opgørelsen 2021, vil det for mange være en god idé at have særligt fokus på befordringsfradraget.

Hører du til dem, der nødigt vil stå med en restskat til foråret, bør du tjekke din forskudsopgørelse for 2021, som Skattestyrelsen forventes at give adgang til fra den 17. november.

Rigtig mange danskere åbner slet ikke deres forskudsopgørelse, men i år vil det sandsynligvis forholde sig anderledes, da flere har behov for at ændre opgørelsen på grund af corona-situationen.

Mange danskere arbejder lige nu helt eller delvist hjemmefra – og mange vil måske blive ved med det. Det har naturligvis indflydelse på befordringsfradraget – især hvis man bor langt fra sin arbejdsplads.

I det hele taget er det en god idé at være opmærksom på fradragene. Generelt forholder det sig nemlig sådan, at det oftere er for høje fradrag, der fører til restskat, end det er en for lavt forskudsregistreret lønindkomst.

Har du behov for hjælp til at tilrette din forskudsopgørelse for 2021, er du altid velkommen til at kontakte en af SAGRO økonomirådgivere.

Kontakt os

Få et godt råd fra en af vores rådgivere

Kirsten Bierg Kjeldal Økonomirådgiver 96 29 65 59 24 41 22 41
Kirsten Bierg Kjeldal


Indlæs flere relaterede artikler

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Hold dig opdateret med SAGROs nyhedsbrev.
Du får information om præcis de emner, der interesserer dig.

Hvad siger du ja til?
Jeg ønsker ikke at se denne popup længere