SAGRO har to kunder i top-10 over bedste DB pr. årsko

Udgivet d. 12-04-2022

SAGRO leverede en holdindsats ift. Karin og John Jensens bedrift, hvor også SAGROs planterådgivere var inde over.

På listen over de 10 besætninger med højeste dækningsbidrag pr. årsko (stor race, konv.) finder man to kunder hos SAGRO. Og det vækker glæde hos kvægrådgiver Torben Hedegaard.

 - Det er vi stolte af at være medvirkende til. Jeg var rådgiver for Karin og John Jensen, og de er virkelig et par dygtige landmænd, som kan deres håndværk, siger han.

Han har blandt andet rådgivet parret om valg af grovfoder til besætningen, som tæller 202 årskøer. Der dyrkes også 245 Ha jord. 

Der var også fokus på, at græsset til køerne skulle være letfordøjeligt, og derfor leverede SAGRO en holdindsats ift. Karin og John Jensens bedrift (øverste billede), så også SAGROs planterådgivere var inde over. 

 - Vi kommer til at tage flere græsprøver i år, og vi spørger selvfølgelig Karin og John, om de skal være med til det igen, siger Torben Hedegaard. 

Karin og John Jensen havde et DB pr. årsko på intet mindre end 22.139 kr. Det var en anelse mere end Jens Kristian & Anders Thomsens bedrift (se billede nedenfor), som SAGRO også har leveret rådgivning til. Her var dækningsbidraget 21.035 kr. pr. årsko.


Indlæs flere relaterede artikler

Samarbejdspartnere