Arbejdsmiljø og miljøledelse: har du styr på dokumentationen?

Udgivet d. 04-10-2021

Med den digitale løsning ”Bedrift” kan du ikke kun vinde tid; du får også et bedre overblik og en fælles portal, som alle medarbejdere kan tilgå for at få og dele viden.

For at gøre arbejdet med at samle dokumentation om arbejdsmiljø og miljøledelse nemmere har SAGRO udviklet kundeportalen ”Bedrift”.

Mange synes, at opdatering af blandt andet APV, miljømål, kemisk risikovurdering og beredskabsplaner er svært og tidskrævende at holde ajour. Alene spørgsmål om hvilke forhold, der skal registreres, kan skabe tvivl og usikkerhed.

Det er to af SAGROs erfarne miljørådgivere, Trine Riis Jeppesen og Nina Laudal Jensen, der sammen med digitaliseringskonsulent Rasmus Nielsen for et års tid siden satte sig for at udvikle en smart og enkel webbaseret løsning. Og nu er ”Bedrift” en realitet. Klar til at komme ud og arbejde for landmanden og andre virksomhedsejere.

 - Kundeportalen skal gøre det lettere for vores kunder at overholde registreringerne vedrørende arbejdsmiljø og miljøledelse. Vi har tilstræbt at skabe en enkel og overskuelig løsning, som kan bruges på både pc og mobil, beretter miljørådgiver Trine Riis Jeppesen.

Bedre daglig styring
Det lille udviklingsteam håber desuden, at brugerne vil opdage det smarte i, at de med kundeportalen også kan samle alle relevante informationer til medarbejderne på ét sted, og at de i det hele taget kan bruge portalen som et hjælpeværktøj.

Lyder ”Bedrift” som noget for dig, og vil du gerne vide mere, kan du kontakte de tre rådgivere/udviklere. De leverer også gerne en live demonstration.

- Kan du bare ikke vente med at komme i gang med at bruge ”Bedrift”, hjælper vi naturligvis også med at få maskiner, bygninger og så videre registreret, så du hurtigt kan nyde fordelene ved det nye værktøj, forsikrer Trine Riis Jeppesen.

Kontakt os

Få et godt råd fra en af vores rådgivere

Rasmus Nielsen Digitaliserings- konsulent 96 29 66 96 30 92 17 66
Rasmus Nielsen

I forhold til arbejdsmiljø og miljøledelse kan du i kundeportalen ”Bedrift” bl.a.:

 • Gøre instruktions- og oplæringsmateriale lettilgængeligt for dine medarbejdere
 • Få nem adgang til relevante og opdatererede dokumenter
 • Føre logbog over tiltag i relation til miljøkrav og miljøledelse
 • Føre logbog over maskinservice
 • Få en opdateret kemisk risikovurdering og tilgængelige sikkerhedsdatablade
 • Tilgå en tilgængelig og opdateret arbejdspladsvurdering
 • Præsentere og videregive informationer til myndighederne (kommunen og Arbejdstilsynet)

Prisen for opstart og et halvt års adgang til kundeportalen ”Bedrift” er 3995 kr. inkl. tre timers opsætning af rådgiver. Herefter er prisen 1995 kr. per halvår.

IE-OPLYSNINGSKRAV KAN OGSÅ LET LAVES I ”BEDRIFT” (INDBERETNING HVERT ÅR INDEN 31. DECEMBER)

 • Oplæringsplan for medarbejdere
 • Plan for vedligehold og reparationer af teknisk udstyr
 • Beredskabsplan
 • Fodringskrav
 • Energieffektiv belysning

Indlæs flere relaterede artikler

Samarbejdspartnere