Fint besøgstal på Ribe Dyrskue

Udgivet d. 31-07-2017

Med 9000 besøgende blev Ribe Dyrskue endnu en publikumssucces for Sydvestjysk Landboforening, selvom regn og byger i perioder skyllede ind over skuet.

Dyr, dommere og trækkere havde ikke lette kår i formiddagstimerne på Ribe Dyrskue, hvor regn silede ned over pladsen på Hovedengen. Afviklingen af DM i gummistøvlekast måtte udsættes, men det lykkedes fint at gennemføre konkurrencen i eftermiddagstimerne, der mest var præget af tørvejr.

Sydvestjysk Landboforening kan alligevel notere sig, at med 9000 besøgende er dyrskuet i den bedre ende, og der var stor tilfredshed at spore, også hos foreningens formand, Niels Laursen, der første gang er formand for dyrskuet.

- Vi havde en fin dag igen i år på Ribe Dyrskue, siger Niels Laursen.

- Vi fik i dagens løb mange positive tilkendegivelser fra både publikum og udstillere om skuets afvikling, så vi er godt tilfredse. I alt 9000 besøgende lagde vejen forbi Hovedengen i Ribe i fredags, og det  er vi særdeles godt tilfredse med, set i lyset af den start, som vejret gav os fra morgenstunden. Vi håber, at alle kommer igen næste år, som sædvanlig sidste fredag i juli, tilføjer han.

Lidt drama bød dagen også på - selvom der på intet tidspunkt var mennesker i fare. Men under regnvejret lige ved skuets start, gled en af deltagerne, mens han trak med en stor Simmentaler, som derfor slap løs.
Det store kreatur nåede at løbe op i de heldigvis mennesketomme gader i Ribe, inden et hold af dyrskueudstillere uden dramatik fik dyret indfanget og ført tilbage til pladsen.

Value cannot be null. Parameter name: mediaItem


Tilmelding til nyhedsbrev


Indlæs flere relaterede artikler

Samarbejdspartnere