Planteaften i Billund var som at ”komme på græs igen”

Udgivet d. 24-02-2022

Stort fremmøde, dygtige oplægsholdere og tysk timing var med til at gøre aftenen god.

Tirsdag den 8. februar var der gang i huset i Billund. Her inviterede Planter & Miljø landmænd til aftenkongres med fokus på planteproduktion, som i disse år undergår en voldsom forandring.

Derfor var emnerne biodiversitet, landbrug, natur, CAP-reform og mega-trends. Og de kunne i sandhed lokke folk til. Således deltog mere end 130 videbegærlige folk.

- Det er vi virkelig glade for. Vi havde været spændte på, om alt nu fungerede, som det skulle. Særligt fordi et par af oplægsholderne var i corona-isolation og derfor måtte holde deres oplæg virtuelt. Men storskærme og alt fungerede med tysk præcision, siger Jytte Burgdorf.
Hun er sekretær i Billund, og hun stod for en meget stor del af det praktiske før, under og efter arrangementet. 

- Deltagerne var enormt engagerede. Det var fantastisk at kunne invitere indenfor efter en lang periode med coronanedlukning. Det kunne også ses på deltagerne, der var enormt engagerede og snakkelystne. Det var næsten som at se køerne komme på græs igen, siger hun. 

Aftenkongres er afprøvet og velkendt koncept, som SAGRO har afholdt i Aulum i mange år, senest i december sidste år. Men det var første gang, at det skete i SAGROS sydlige område.

Fordi arrangementet var så stor en succes, er det meget sandsynligt, at det bliver gentaget.


Indlæs flere relaterede artikler

Samarbejdspartnere