SAGRO har genoplivet gammelt telefonsvarer-format

Udgivet d. 10-07-2024

10 - 15 minutter – så er man opdateret på, hvad der rører sig i marken og i stalden. Det er i hvert fald tankerne bag SAGROs nye podcast.

 

 

I “gamle dage” kunne man hver fredag ringe til en telefonsvarer ved sin rådgivningsvirksomhed og få en kort opdatering på, hvad ugen havde budt på, og hvad man bør være opmærksom på i den kommende uge.


- Rigtig mange benyttede telefonsvareren, og kunderne var glade for den, husker planterådgiver Finn Poulsen, der var en del af Jysk Landbrugsrådgivning og manden, der fik idéen til at genoplive formatet i en podcast.


Da internettet blev udbredt, og nyhedsbreve og sociale medier gjorde sit indtog, blev telefonsvareren overflødig. Nu har podcasts vundet kraftigt frem, og mange landmænd får deres nyheder og opdateringer gennem lydmediet, når de arbejder i stalden, kører traktor osv.


- Vi genintroducerer et format, som vi ved virkede. Nu er det store spørgsmål så, om formatet stadig virker i sin nye form 20 år senere. Men vi ved fra podcasten “Planteavlerne”, at lytterne er derude, så mon ikke de er med på idéen? siger Kasper Frank Christensen, der er kommunikationschef hos SAGRO.


Podcasten udkommer hver fredag, og konceptet er simpelt: En ugentlig opdatering fra de forskellige afdelinger om, hvad der rører sig netop nu, og hvad kunderne skal være opmærksomme på i den kommende uge.

 

Du finder fredagstelefonen lige her: Podcast (sagro.dk) 


Tilmelding til nyhedsbrev


Indlæs flere relaterede artikler

Samarbejdspartnere