SAGRO offentliggør de tidlige regnskabstal den 9. februar

Udgivet d. 14-01-2021

Ud fra de første 400 årsregnskaber for 2020 vil SAGRO på årets økonomikonference give et bud på, hvad fremtiden kan rumme.

Årets økonomikonference vil foregå online, og alle sejl er sat til for at gøre konferencen lige så levende og spændende, som den plejer at være.

Den gratis konference vil kunne opleves live to gange i løbet af dagen, og de tilmeldte deltagere vil få tilsendt talmaterialet dagen før, så der er gode muligheder for at ”smugkigge” lidt og få et større udbytte undervejs i konferencen.

I år omfatter analysen de tre driftsgrene ”kvæg”, ”svin” og ”planter”. Ud fra dugfriske økonomiske tal og markedsanalyser for både svinekød, mælk og planter vil rådgiverne komme med deres faglige vurderinger af de økonomiske og driftsmæssige tendenser, som de læser ud af regnskaberne. Du kan som deltager blandt andet forvente at blive klogere på det økonomiske spænd mellem top og bund og få indblik i, hvad der gør forskellen.

Efter præsentationerne af de økonomiske tal følger dugfriske markedsanalyser for både svinekød og mælk, fremlagt direkte af de markedssansvarlige fra Arla og Danish Crown. Dermed kan du sikre dig den nyeste viden og vurdering af markederne for disse to store sektorer i dansk landbrug.

Det samlede program for årets økonomikonference ser således ud:

Program, formiddag – svin og planteavl:

Velkomst
Release af 2020-resultaterne fra de to driftsgrene svin og planter/kartofler v/SAGRO:
• Svin v/ virksomhedsrådgiver fra SAGRO, Christian Primdahl
• Planter/kartofler v/ driftsøkonom fra SAGRO, Katrine Siersted
Udsigterne i svinekødsmarkedet v/ Mads Stougaard, VP Pork Export, Danish Crown

Program, eftermiddag - kvæg:

Velkomst
Release af 2020-resultaterne fra driftsgrenen kvæg v/SAGRO:
• Kvæg v/ driftsøkonom fra SAGRO, Mathias Andersen
Udsigterne i mælkemarkedet v/ direktør for råvarehandel, Thomas Carstensen, Arla Foods

Som en ekstra bonus kan du i år også få indsigt i, hvilke klima- og bæredygtighedselementer, der i de kommende år skal fremgå af regnskabet. Det får du i et indlæg fra Hans Roust Thyssen, klimachef ved SEGES - Center for Klima & Bæredygtighed.

Ønsker du førstehåndsindsigt i den nyeste viden og vurderinger af markederne for disse tre store sektorer i dansk landbrug, skal du blot tilmelde dig senest fredag den 5. februar på tlf. 7021 2040 eller ved at klikke her.

Har du ikke mulighed for at være med på selve dagen, kan du efterfølgende få tilsendt et link, så du kan se optagelserne, når det passer dig.


Indlæs flere relaterede artikler

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Hold dig opdateret med SAGROs nyhedsbrev.
Du får information om præcis de emner, der interesserer dig.

Hvad siger du ja til?
Jeg ønsker ikke at se denne popup længere