Behandling af efterbyrd og mælkefeber

Udgivet d. 03-11-2017

SAGRO Kvæg er klar til at udbyde autorisationskursus

SAGRO Kvæg har fået en del forespørgsler på at gennemføre nye, teoretiske autorisationskurser i behandling af efterbyrd og mælkefeber for besætninger i modul 2.

Rammerne for kurset er udstukket af Fødevarestyrelsen og indebærer 10 timers teoretisk undervisning i kælvningsforløb, risikofaktorer omkring kælvning, håndtering af køer med efterbyrd og mælkefeber - og en masse andet.

SAGRO Kvæg er parat til at udbyde kurset, men vil gerne have en fornemmelse af, hvor stor interessen er. Du bedes derfor tage kontakt til Vibeke Duchweider på tlf. 6126 9254 og vid@sagro.dk og give en uforpligtende tilkendegivelse af, at du ønsker at deltage.

Vibeke Duchweider oplyser, at de 10 timers undervisning på autorisationskurset bliver delt på 2 kursusdage med 5 timers undervisning fra 9.30-14.30.

Når det teoretisk kursus er bestået, skal den praktiske undervisning, der fører til den fulde autorisation, foregå hjemme i egen besætning sammen med den praktiserende dyrlæge. Autorisationen er personlig og er en forudsætning for, at du må behandle køer med mælkefeber og tilbageholdt efterbyrd.

Undervisningen sker på dansk, men hvis der er behov for det, kan kurset afholdes på engelsk.                                       

Prisen er 1.500 kr., og der vil være forplejning i løbet af dagen.

Value cannot be null. Parameter name: source


Indlæs flere relaterede artikler

Samarbejdspartnere