Ejvin Kortegaard bliver ny chef for SAGRO Kvæg

Udgivet d. 22-09-2021

46-årige Ejvin Kortegaard er tiltrådt som ny chef for kvægafdelingen hos SAGRO.

46-årige Ejvin Kortegaard er tiltrådt som ny chef for kvægafdelingen hos SAGRO. Ejvin har tidligere arbejdet som rådgiver og afdelingsleder, og samlet har han 19 års erfaring som kvægrådgiver. Han blev oprindeligt ansat hos Sydvestjysk Landbrugsrådgivning, der i 2007 fusionerede med Jysk Landbrugsrådgivning, der igen i 2016 fusionerede med Heden & Fjorden under navnet SAGRO.

- Ejvin Kortegaard har udmærket sig i kvægafdelingen, hvor han er vellidt både blandt kolleger og kunder. Fagligheden er i top, og han var det oplagte valg, da hans forgænger Morten S. Thomsen valgte at søge nye veje, siger Torben Jensen, der er administrerende direktør hos SAGRO.

For hovedpersonen selv, var jobbet som chef i kvægafdelingen da også det næste skridt på karrierestigen.

- For syv år siden tog jeg en mini-MBA i ledelse, så det har nok ligget i kortene, at jeg gerne ville noget mere, så der var ikke store betænkninger ved at lægge billet ind på den stilling, siger Ejvin Kortegaard, der er chef for SAGRO Kvæg.

Færre men større
Landbruget er midt under en transformation hvor tendensen går i retning af færre men større bedrifter, og dette gør sig især gældende for kvægbedrifterne hvilket betyder ændringer i, hvordan man yder den bedste rådgivning.

- Vi skal fastholde vores position blandt eliten indenfor kvægrådgivning i Danmark. Hvis vi skal lykkes med at opretholde antallet af kunder og endda tiltrække nye, kræver det at vi tænker i nye baner i vores rådgivning. Miljø og klima kommer til at fylde mere og mere, og der skal vi følge med og kunne rådgive kunderne bedst muligt i at håndtere de krav, der kommer fra Christiansborg, siger han.

Han understreger, at kunden altid skal være i fokus, og derfor er han glad for at være en del af en rådgivningsvirksomhed som SAGRO, hvor vi hurtigt kan samarbejde med kolleger i f.eks. SAGRO Planter & Miljø eller SAGRO Økonomi & Strategi, og derved skabe helhedsorienterede løsninger for kunderne.

Kontakt os

Få et godt råd fra en af vores rådgivere

Ejvin Kortegaard Chef, Kvæg 76 60 23 51 25 57 98 69
Ejvin Kortegaard


Indlæs flere relaterede artikler

Samarbejdspartnere