Har du styr på de nye tilskudsmuligheder?

Udgivet d. 26-08-2021

Flere nye tilskudsordninger henvender sig til lodsejere, der ønsker at gøre noget godt for naturen og klimaet. Du kan få rådgivning og hjælp til hele ansøgningsprocessen hos SAGRO.

Landbrugsstyrelsen og Miljøstyrelsen udbyder i efteråret 2021 og første halvår af 2022 flere tilskudsordninger, der henvender sig til lodsejere, der ønsker at gøre noget godt for naturen og klimaet.  

Hvis du planlægger at søge tilskud til et projekt eller søge tilskud i forbindelse med en ny investering, er der mange regler at holde styr på, og det kan virke uoverskueligt at komme i gang med. Heldigvis er der hjælp at hente.

SAGROs rådgivere har den faglige kompetence til at anbefale de tilskudsordninger, der er relevante for dig, og guide dig sikkert gennem hele processen – lige fra udformning af ansøgningen til overholdelse af tidsfrister, anmodning om udbetaling og meget andet.

I oversigten herunder kan du se de forventede tilskudsordninger i 2021/2022, som kan være interessante for landmænd og andre lodsejere, der gerne vil gøre sit til at gavne naturen og forbedre dyre- og plantelivet i Danmark.

Hvis du er interesseret i en eller flere af de overstående ordninger så kontakt rådgiverne fra SAGROs miljøteam allerede nu, så de kan give dig den bedste rådgivning.

Det er bl.a. muligt at søge om tilskud til rydning og forberedelse til afgræsning i Natura 2000-områder.

Kontakt os

Få et godt råd fra en af vores rådgivere

Karen V. Thomasen Miljørådgiver 96 29 69 32 40 11 65 50
Karen V. Thomasen


Indlæs flere relaterede artikler

Samarbejdspartnere