Regnskabstal for 2018 for 400 landbrug

Udgivet d. 24-01-2019

Økonomi-konference hos SAGRO den 6. februar kaster lys over tal og tendenser.

Både landmænd og bankfolk ser med spænding frem til at høre de tendenser, der vil vise sig i de tidligste regnskaber for 2018 for i alt 400 jyske landbrug.

Hos SAGRO bliver sløret løftet på to konferencer den 6. februar i henholdsvis Herning og Billund. Her er inviteret både kunder hos SAGRO, og de banker, vi samarbejder med.

SAGROs kyndige økonomifolk kommer til at udlægge tallene for de i alt 400 regnskaber, der indgår. Samlet giver de en ret sikker indikator på året og erhvervet som helhed. Tallene er nemlig baseret på regnskaber hos SAGRO, LMO og LandboNord.

SAGROs vurdering af de første regnskabstal er værdifuld viden for landmændene i forhold til, at hver enkelt kan benchmarke sig med kollegerne, mens bankerne kan bruge oplysningerne i dialogen med deres kunder om mulighederne for forbedringer i deres bedrifter.

Nogle af tallene vil naturligvis være præget af det ekstreme vejr, som 2018 bød på – og de konsekvenser det kan have fået på økonomien.

Ud over tallene kan gæsterne opleve eksempler på innovativ tænkning, når virksomheden Agrointelli præsenterer Robotti - en selvkørende redskabsbærer - og fortæller om ny teknologi.  Desuden kan man opleve landmandskone og forfatter Marianne Jørgensen, der underholder med fortællinger om ”Børn, Bøvl og Bigballer”.

Økonomikonference i Herning og Billund

Detagelse i konferencen er gratis, men vi beder om tilmelding senest den 4. februar af hensyn til forplejningen.

Tilmelding til konferencen i Herning den 6. februar kl. 8.30.

Tilmelding til konferencen i Billund den 6. februar kl. 12.30.


Indlæs flere relaterede artikler

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Hold dig opdateret med SAGROs nyhedsbrev.
Du får information om præcis de emner, der interesserer dig.

Hvad siger du ja til?
Jeg ønsker ikke at se denne popup længere