Nyhedsarkiv

Giver de høje gødningspriser anledning til at ændre gødskningsstrategien?

Udgivet d. 21-12-2021

Med de høje gødningspriser overvejer mange, om de skal spare på handelsgødningen. Høje afgrødepriser og dyrt indkøbt foder betyder dog, at du skal overveje strategien grundigt, for det kan blive meget dyrt at spare på indkøbet af gødning selv ved de…

Læs hele nyheden

Tænk på din pension inden nytår

Udgivet d. 15-12-2021

Her er reglerne for, hvor meget du kan indbetale eller få fradrag for, for 2021.

Læs hele nyheden

Har du krav på tilskud?

Udgivet d. 15-12-2021

Måske kan du få tilskud til friplads til børnene

Læs hele nyheden

SAGROS ÅRSKAVALKADE 2021

Udgivet d. 15-12-2021

Se hvad der er sket af stort og småt gennem det forløbne år

Læs hele nyheden

Få styr på din skat inden nytår

Udgivet d. 14-12-2021

Det kan være en god idé at få styr på en række skattemæssige forhold inden årets udgang. Har du som person betalt for lidt i skat i 2021, kan du frivilligt betale den forventede restskat. Restskatten skal være betalt senest den 30. december 2021 (s…

Læs hele nyheden

Indtjeningen er på et rekordniveau

Udgivet d. 11-12-2021

SAGROs økonomirådgiver Keld Dieckmann giver hver måned en status på udviklingen i den økologiske mælkeproduktion, og ud fra sin erfaring og kendskab til andre markeder også et bud på den nærmeste fremtids priser. Beregningerne tager udgangspunkt i en…

Læs hele nyheden

Dialog og samarbejde er altafgørende i projekter med lavbundsjorde

Udgivet d. 10-12-2021

En god proces i tæt dialog med landmændene er miljø- og naturrådgiver Anita Hingstmans største prioritet i et SEGES-projekt om udtagning af lavbundsjorde.

Læs hele nyheden

SAGRO-rådgiver er paneldeltager i nyt TV-magasin fra SEGES

Udgivet d. 10-12-2021

Generationsskifte, ledelse, strategi og ESG. Det er nogle af de temaer, som SEGES belyser i det spritnye TV-magasin ”Bundlinjen”, hvor SAGROs HR- og ledelsesrådgiver Bo Kær Pedersen sidder i panelet.

Læs hele nyheden

Årets kartoffelhøst blev reddet af den gode sensommer

Udgivet d. 09-12-2021

Kartoffelhøsten 2021 er overordnet set endt med udbytter omkring middel. De knoldede rodfrugter blev reddet af en lun sensommer.

Læs hele nyheden

Deltagere søges til projekt om stress i landbruget

Udgivet d. 09-12-2021

Livet som selvstændig landmand stiller store krav om hele tiden at være på og træffe beslutninger. Typisk står man alene med ansvaret, og arbejdsdagene er mange og lange. Det medfører et stort pres. Samtidigt betyder strukturudviklingen i mange tilfæ…

Læs hele nyheden

Få hjælp til at opfylde grønne krav – så du ikke går glip af støtte

Udgivet d. 08-12-2021

Hvis du fremover skal gøre dig håb om at opretholde den landbrugsstøtte, du får i dag, skal du indstille dig på at gøre en større, grøn indsats. Og hvis det før var indviklet, så bliver det nu direkte kompliceret – og for nogle ligefrem umuligt.

Læs hele nyheden

Efter et års pause: Fuldt hus til SAGROs aftenkongres

Udgivet d. 07-12-2021

Årets aftenkongres blev traditionen tro afholdt i Aulum Fritidscenter, hvor omkring 150 planteinteresserede landmænd – og kvinder var mødt op for at blive klogere på alt fra biodiversitet til grovfoder.

Læs hele nyheden

Minkavler havde fag at falde tilbage på

Udgivet d. 06-12-2021

51-årige Ib Lundgaard var så småt begyndt at øjne lys for enden af tunnelen. Det lys lukkede et enkelt pressemøde, men heldigvis havde Ib tømrerfaget at falde tilbage på.

Læs hele nyheden

I år kan du både give coronagavekort og skattefrie julegaver

Udgivet d. 02-12-2021

I år kan du som arbejdsgiver vælge at give et skattefrit coronagavekort på op til 1.200 kr. Beløbsgrænserne for gaver er uændrede i forhold til sidste år.

Læs hele nyheden

Fra spillende træner til cheftræner

Udgivet d. 02-12-2021

Lasse Frost kommer fra en stilling, hvor han havde ledelsesansvaret for 14 mand. Hos SAGRO er han landet i en stilling som regnskabschef, og har nu omkring 100 medarbejdere i sin afdeling.

Læs hele nyheden

Samarbejdspartnere