Hestbjerg Økologi vinder tre priser

Udgivet d. 02-11-2021

Landbruget og ikke mindst Hestbjerg Økologi var de helt store vindere på erhvervsdagen som blev afholdt af ErhvervsForum Holstebro fredag den 29. oktober.

Fra Højre: Bertel Hestbjerg, Anders Nørgaard, Marianne Fløe Hestbjerg, Katrine Lee Larsen, der overrakte prisen. Fotograf: Kasper Leth Hounisen, Superego.

Fredag blev seks spritnye priser delt ud, da ErhvervsForum Holstebro afholdte erhvervsdag med den grønne omstilling som tema.

Hestbjerg Økologi var nomineret i tre kategorier – bedste ledelseskultur, bedste medarbejderkultur og bedste bæredygtighedskultur - og de gjorde rent bord i de tre kategorier.

Marianne og Bertel Hestbjerg står bag den økologiske griseproduktion, der har markeret sig både på lokalt og nationalt niveau med nye tiltag og måder at drive landbrug på, samt lavet en fornuftigt overskud på bundlinjen.

I nomineringen til ledelseskultur-prisen står der blandt andet:

- Marianne og Bertel Hestbjerg har skabt en kultur, hvor der løftes i flok, selv på de dage hvor tøjet bliver gennemblødt og hænderne iskolde. For alle er på en mission om at forene bæredygtighed og dyrevelfærd til en god forretning. Med en bredt sammensat medarbejderskare arbejdes der hos Hestbjerg Økologi løbende på at sikre forståelse for virksomhedens målsætning.

- Vi havde håbet på at vinde én enkelte kategori, men da vi så vinder tre, blev det pludselig ret overvældende. Vi er superglade og stolte og glæder os til at fejre vores medarbejdere for deres kæmpe indsats. Vi håber, at det bidrager til endnu mere fokus på bæredygtighed. Vi vinder på vegne af hele landbruget, og er utrolig glade for den opbakning, vi har modtaget fra Holstebro Struer Landboforening, siger Marianne Fløe Hestbjerg.

I dommerkomitéens begrundelser for tildeling af priserne var medarbejdertrivsel, respekt for hinanden, gode personlige relationer mellem medarbejdere og ejere samt ikke mindst bæredygtighed hvor der bliver taget hensyn til: ”den verden vi kun har til låns”.

- Hos Holstebro Struer Landboforening var vi jo sponsor på den bedste bæredygtighedskultur, så oplevelsen blev ikke ringere af, at det var en af vores egne, der blev vinder af prisen, siger Anders Nørgaard, der er næstformand i foreningen og fortsætter:

- For os landmænd er det naturligt at tænke bæredygtighed ind i alt det, vi foretager os.

Kontakt os

Få et godt råd fra en rådgiver

Niels Kristian Fruergaard Niels Kristian Fruergaard Politisk rådgiver 96 29 66 03 40 80 72 00


Tilmelding til nyhedsbrev


Indlæs flere relaterede artikler

Samarbejdspartnere