SAGRO kender Fremtidens Landmænd

Udgivet d. 30-11-2018

SAGRO-kunder vandt 2 ud af 3 priser ved prisfest torsdag aften.

Direktør Bjarke Poulsen, SAGRO overrakte prisen for bæredygtighed til Kristian Lundgaard-Karlshøj med ordene om, at vi i SAGRO tror på, at dansk landbrug har meget at bidrage med i forhold til fortællingen om bæredygtighed.

 

SAGRO-kunder vandt 2 ud af 3 priser ved prisfest torsdag aften.

To af SAGROs kunder blev torsdag aften kåret som repræsentanter for Fremtidens Landmænd. Det skete i forbindelse med en prisfest på Agromek I Herning. Her var landmænd i tre kategorier blevet nomineret, og to SAGRO-kunder var således blandt de endelige vindere.

Det var to landbrug i hver sin ende af skalaen, nemlig Søren Jensen, Nyborgaard ved Vildbjerg og herregården Ausumgård ved Holstebro.

Direktør Bjarke Poulsen, SAGRO overrakte prisen for bæredygtighed til Kristian Lundgaard-Karlshøj med ordene om, at vi i SAGRO tror på, at dansk landbrug har meget at bidrage med i forhold til fortællingen om bæredygtighed. Han mener, at vi kan blive endnu bedre til at fortælle historien, og at vi har brug for de gode eksempler til inspiration, som Ausumgaard.

Søren Jensen vandt i kategorien afsætning. Han etablerede sig for to år siden og har både udviklet højkvalitetsprodukter i form af hørfrøolie og hampefrøolie og hampeprotein med mere. Produkterne får en historie med, gerne via sociale medier og sælges i egen webshop, egen gårdbutik og helsekæde Helsam.

Søren Jensen takkede for prisen, som han var meget stolt og taknemlig for. Ole Rahbek min rådgiver fra SAGRO spurgte om han måtte nominere mig. Jeg sagde bare okay, men jeg havde ikke lige set, at jeg skulle vinde. Jeg er utrolig stolt over, at et lille sted som vores kunne vinde denne pris.

Kristian Lundgaard Karlshøj og hans familie har ladet brostenene på Ausumgaard tale. De stammer fra 1400-tallet og har oplevet meget gennem tiderne, og de siger: ”Bæredygtighed”. Eller som Kristian Lundgaard Karlshøj udtrykker det - det handler om at gøre noget, som kan blive ved, noget man kan leve af og som næste generation har lyst til at føre videre. Noget som ikke ødelægger noget for natur, miljø eller nabolaget for den sags skyld.

Ud over de to SAGRO-kunder vandt Morten Lund Olesen i kategorien Teknologi. Han er driftsleder hos Dansk Landbrugs Management.

Vinderne får en præmie på 25.000 kr. hver, samt en strategisk rådgivning fra SAGRO, en frokost med adm. direktør Anders Dam fra Jyske Bank, og et besøg hos Bridgestones fabrikker i Rom.

Søren Jensen takkede for prisen, som han var meget stolt og taknemlig for. Ole Rahbek min rådgiver fra SAGRO spurgte om han måtte nominere mig. Jeg sagde bare okay, men jeg havde ikke lige set, at jeg skulle vinde.


Indlæs flere relaterede artikler

Samarbejdspartnere