Kender du Fremtidens Landmand?

Udgivet d. 08-10-2020

SAGRO efterlyser kandidater til årets konkurrence

SAGRO er også i år med til at kåre ”Fremtidens Landmand” sammen med Landbrugsavisen, Seges, Jyske Bank, Bridgestone og Yara.

Vi har de to foregående år været så heldige,  at SAGRO-kunder er endt på podiet i nogle af kategorierne.

Vi forudser, at der i år kommer endnu flere kandidater, så konkurrencen bliver hårdere. Så kender du én, der vil kunne komme i betragtning, så sørg endelig for, at de kommer med i puljen.

Sidste frist er 1. november 2020.

Vinderne kåres i 3 kategorier:

Teknologiprisen

Prisen gives til en landmand, der har udviklet sin eksisterende virksomhed via et teknologisk spring, som optimerer og udvikler forretningsmodellen.

Afsætningsprisen

Prisen gives til en landmand, der enten alene eller i samarbejde med andre har succes med nye afsætningsmuligheder. Det kan både være et eksisterende eller nyt produkt, som afsættes via en eller flere nye salgskanaler. 

Bæredygtighedsprisen

Prisen gives til en landmand, der har udviklet og iværksat et eller flere bæredygtige initiativer i virksomheden og dermed styrket den økonomiske bundlinje.

 For alle priser gælder, at initiativet højst må være to år gammel, skal være kommercialiseret (men ikke nødvendigvis overskudsgivende endnu) og med udgangspunkt i primærlandmanden.

Kåringen skulle have fundet sted i forbindelse med Agromek torsdag den 21. januar 2021. Men da Agromek 8. oktober har aflyst messen, arbejdes der nu på at finde andre løsninger.

Læs og se videoer om sidste 3 års vindere her

Formular til indstilling

 

 

To af sidste års vindere i konkurrencen Fremtidens Landmand er kunder hos SAGRO. Det er kartoffelavler Henning Thybo, der vandt i kategorien Teknologi og Peter Bruun og Lene Conradsen, der vandt i kategorien Afsætning.


Indlæs flere relaterede artikler

Samarbejdspartnere