Stigende interesse for professionel ledelse

Udgivet d. 23-01-2023

Et stigende fokus på god ledelse og medarbejderpleje hos danske landmænd gør, at SAGRO udvider sin gruppe af ledelsesrådgivere.

HR- og ledelsesrådgivning er i hastig vækst. Lige som man er vant til at ringe til en dyrlæge eller rådgiver, når det handler om det landbrugsfaglige, er man nu langt mere tilbøjelig til at få eksperter til at rådgive om ledelse. Ikke mindst fordi det i det nuværende marked er blevet sværere at rekruttere og fastholde højt kvalificerede medarbejdere. Det kan man især mærke hos SAGRO, hvor Bo Kær Pedersen er virksomhedsrådgiver.

- Vi har flere landmænd, som ringer, med et ønske om at blive en endnu bedre og mere populær arbejdsplads, hvor medarbejderne trives og udvikles fagligt og personligt.  Her kan vi med vores værktøjer og metoder hjælpe landmanden med at styrke ledelse og samarbejde på bedriften.,

Ofte går henvendelserne på at få hjælp til at udvikle samarbejdet, kommunikationen og ansvarsfordeling på gården. Og især handler det om lederrekruttering og udvikling af mellemledere og nøglemedarbejdere. 

 

Ny rådgiver med super CV

For at håndtere den stigende efterspørgsel på ledelsesrådgivning har vi i SAGRO udvidet rådgiverholdet. Her faldt valget på Bente Juel Danyar.

- Hun kommer med en stor og meget interessant erfaring. Hun har en ballast fra en fortid med karriereforløb i både nogle af de største internationale virksomheder, og i nogle af de mindre ejerledede virksomheder

Sætter man det sammen med mere end 20 års erfaring med udvikling af ledere og medarbejdere, 20 års erfaring med personprofilsystemer samt 15 års erfaring med ledelse med i bagagen; ja, så får man en rådgiver, som man inden for sportens verden ville kalde en "supergod signing". 

For hende er der tale om, at hun vil "tilbage til rødderne". 

- Jeg glæde mig rigtig meget at komme i gang. Det, der fascinerer mig mest, er at arbejde for virksomheder, der drives af en ejerleder. De har ofte en kort beslutningsvej og en høj grad af dynamisk manøvredygtighed, selvfølgelig afhængig af situationen, siger Bente Juel Danyar. 

Kontakt os

Få et godt råd fra en rådgiver

Bente Juel Danyar Bente Juel Danyar Ledelsesrådgiver 96296669 21993907

Kontakt os

Få et godt råd fra en rådgiver

Bo Kær Pedersen Bo Kær Pedersen Virksomhedsrådgiver 76 60 21 77 25 57 98 00


Tilmelding til nyhedsbrev


Indlæs flere relaterede artikler

Samarbejdspartnere